Drone Boning: Το πρώτο πορνό που γυρίστηκε με drones [NSFW]

Drone Boning: Το πρώτο πορνό που γυρίστηκε με drones [NSFW] Facebook Twitter
H νέα τεχνολογία στην υπηρεσία του αισθησιακού θεάματος
10

Είναι γνωστό ότι η καινοτομία ανθεί στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι εταιρείες παραγωγής αισθησιακών ταινιών αγκάλιασαν στοργικά τεχνολογίες όπως το Internet, τις διαδραστικές, ψηφιακές πλατφόρμες και το 3D, με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, πριν καν γίνουν mainstream.

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών και βίντεο κλιπ, Ghost+Cow από το Brooklyn, αν και δεν ειδικεύεται αποκλειστικά στα πορνό, προέβη στο αναπόφευκτο: γύρισε μια καλλιτεχνίζουσα αισθησιακή ταινία μικρού μήκους αποκλειστικά μέσω μη επανδρωμένων ελικοπτέρων, τα γνωστά σε όλους μας drones, με τον χαρακτηριστικό, σκωπτικό τίτλο Drone Boning.

 

Η ταινία περιλαμβάνει εντυπωσιακά, εναέρια πλάνα, σε δάση, παραλίες και βουνοπλαγιές με τις περιπτύξεις των straight και gay πρωταγωνιστών ίσα που να διακρίνονται από τις λήψεις των drones.

Για την ιστορία, οι κινηματογραφιστές δήλωσαν ότι δεν θα γύριζαν ποτέ ένα 'κανονικό', μεγάλου μήκους πορνό αποκλειστικά μέσω drones, αφού "εάν δεν μπορείς να τον παίξεις βλέποντάς το, τότε δεν θεωρείται καλή πορνογραφία". 

Δείτε το NSFW ταινιάκι, παρακάτω:

Τech & Science
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια