Αυθεντικό το τέρας της Ισλανδίας

Αυθεντικό το τέρας της Ισλανδίας Facebook Twitter
6

 

Αυθεντικό το τέρας της Ισλανδίας Facebook Twitter

Αυθεντικό είναι το video το οποίο τράβηξε το 2012 κάποιος ιδιώτης με το όνομα Hjörtur E. Kjerúlf σε παγωμένη λίμνη της Ισλανδίας.

Αυτό τουλάχιστον συμπέρανε κυβερνητική επιτροπή που συστάθηκε μετά από αίτημα του δημοτικού συμβουλίου του Fljotsdalsherao, όπου βρίσκεται η λίμνη.  

Στο video καταγράφεται κάτι σαν τεράστια σαύρα να κολυμπά στα παγωμένα νερά, ένας τέρας που ονομάστηκε  "Loch Ness" της Ισλανδίας.

Βεβαίως η επιτροπή που ξεδιάλυνε το θέμα επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα της λήψης, όχι και του τέρατος που πάντως αναμένεται να κάνει τουριστικό προορισμό την περιοχή.

Το συγκεκριμένο τέρας δεν κάνει την πρώτη του εμφάνιση αφού αναφορές σε αυτό υπάρχουν από το 1345 και αποτελεί έναν παλιό «ισλανδικό μύθο».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια