Ο ηγέτης της Β.Κορέας τρώει ελβετικό τυρί και παχαίνει

Ο ηγέτης της Β.Κορέας τρώει ελβετικό τυρί και παχαίνει Facebook Twitter
6

Μεγάλη αύξηση του σωματικού βάρους του παρουσιάζει ο ηγέτης της Β. Κορέας σε σημείο μάλιστα να περπατά πλέον με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Τις φήμες αυτές τις αναφέρει η Daily Mail η οποία σημειώνει ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης έχει εθισμό στο ελβετικό έμενταλ από τότε που ήταν φοιτητής στην ευρωπαϊκή χώρα.

Aν αληθεύει το δημοσίευμα, καθώς συχνά κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για τη Β. Κορέα, υπάρχει  και ένας δεύτερος λόγος, αφού  ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, βιάζεται να παχύνει για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στον παππού του Κιμ Ιλ-Σουνγκ στην επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο του εθνικού ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που συζήτησαν ο Ντένις Ρόντμαν με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν κατά την τελευταία τους συνάντηση, ήταν και το περίφημο "Παράδοξο του Ελβετικού Τυριού".(The swiss cheese paradox states:The more cheese you have the more holes you have;the more holes you have the less cheese you have;thus the more cheese you have the less cheese you have).