Μπουτάρης: "Έχετε δει ποτέ Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τατουάζ και σκουλαρίκι;"

Μπουτάρης: "Έχετε δει ποτέ Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τατουάζ και σκουλαρίκι;" Facebook Twitter
14

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε τα πρόσφατα σενάρια που τον έφερναν στην Ηρώδου Αττικού ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM απέρριψε με το γνωστό του ύφος αυτά τα σενάρια ρωτώντας "Έχετε δει Πρόεδρο με τατουάζ και σκουλαρίκι;".

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δραστηριοποίησής του στην κεντρική πολιτική σκηνή ο Γ. Μπουτάρης ήταν αποστομωτικός: "Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ένας καλός Δήμαρχος".

"Κατά διαστήματα έχω διάφορες κρούσεις για να ανακατευτώ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό αποκλείεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ένας καλός Δήμαρχος. Και για να είμαι καλός Δήμαρχος δίνω ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι Δήμαρχοι. Η κίνηση (των πέντε δημάρχων της Κεντροαριστεράς) συνεχίζει, με τους "λευκούς" Δημάρχους και εκτός Καμίνη-Ιωακειμίδη μετέχουν ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο δήμαρχος Χανίων, ο δήμαρχος Λαμίας και πολλοί άλλοι, διότι το σκεπτικό μας είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει επιτέλους να αποκτήσει την οντότητα που πραγματικά πρέπει να έχει. Διότι αυτή τη στιγμή σας διαβεβαιώ ότι τη δουλειά του Δήμου θα έκανε καλύτερα ένας διορισμένος Δήμαρχος, όπως παλιά οι νομάρχες, παρά ένας εκλεγμένος δήμαρχος", είπε ο Γ. Μπουτάρης.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Με Μπουτάρη πρόεδρο και Τσίπρα Πρωθυπουργό πάντως θα ήμουν πιο ήρεμος από το σήμερα ,και δεν είναι μόνο το οριτζινάλε προοδευτικό που έχουν αλλά επειδή είναι πάνω απ όλα λαμπρά μυαλά και ικανοί να ξεριζώσουν μια για πάντα το βαθύ πασοκ και την νδ από την κοινωνία της χώρας.
οριτζινάλε προοδευτικό και λαμπρά μυαλά. Ντάξει το οτι υπάρχει κόσμος που θεωρει ακόμα τον Αλέξη όλα αυτα με ξεπερνάει. Το 2012 δικαιολογησέ να τα πιστέυεις αυτά, και εγω τα πίστευα, αλλα τώρα; Μετά απο όλα όσα έχουν γίνει; Ε, όχι.
Το μόνο πράγμα που σε ξεπερνάει είναι η ίδια η εποχή φίλε μου,θύμα και εσυ των μίντια που απαρνείστε ακόμα να δείτε την αλήθεια ,το να ψηφίζεις κάτι άλλο πρόβλημα σου,το να λες ή να υπονοείς ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι αμφιβόλου επιπέδου δεν σου επιτρέπεται,και στην τελική δάσκαλός του ήσουν ?ίσως τελικά κάποιοι να μην αξίζετε την ΑΛΛΑΓΗ.
Αλλαγη ειναι αυτο που προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατι εμενα μου θυμιζει πολυ εντονα την πολιτικη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την "χρυση" εποχη προ-κρισης. Επισης, σιγα ποιος ειναι ο Τσιπρας και δεν μπορουμε να τον πιασουμε στο στομα μας; Μην αλλαξουμε πολυ φοβαμαι και ξεβολευτητε καποιοι.
πολιτική πασοκ-νδ θέλουν τα ελεγχόμενα μίντια να πιστεύεις ότι είναι έτσι ,η αλήθεια είναι πως μόνο ένας και μόνο μια παράταξη μπορεί να σώσει την χώρα,και όχι μόνο να την σώσει αλλά και να να την οδεύσει σε μέρες λαμπρότερες που όμοιες έχουμε να δούμε δεκαετίες .
Δεν ξερω αν μου προκαλεις γελιο η τρομο. Μαλλον και τα δυο ταυτοχρονα. Παμε μαζι μπροστα στο δρομο που διδαξε ο Φωτοπουλος και ο Κουρης. Παμε προοδευτικα με τον Ολλαντ συμμαχο στην Ευρωπη.
Έχω την αίσθηση ότι μπορεί και να μην υπογράψει και να τα στείλει πίσω (αυτό άλλωστε είναι ένα από τα πολλά που έχω ακούσει να προσάπτουν στον κ. Παπούλια).