«Φόρο αναπνοής» επέβαλε η Βενεζουέλα

«Φόρο αναπνοής» επέβαλε η Βενεζουέλα Facebook Twitter
7

Φόρο 127 Μπολιβάρ (περίπου 20 δολάρια) θα πρέπει στο εξής να πληρώνουν όσοι ταξιδέψουν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου «Maiquetia» στο Καράκας.

Σύμφωνα με το BBC η κυβέρνηση Μαδούρο σκέφτηκε την επιβολή του φόρου με στόχο να καλύψει το κόστος ενός νέου συστήματος που χρησιμοποιεί όζον για να καθαρίζει το σύστημα κλιματισμού του κτηρίου.

Το υπουργείο Μεταφορών της Βενεζουέλας διαφημίζει αυτό το νέο σύστημα ως το πρώτο που εξαλείφει την ανάπτυξη βακτηρίων «για να προστατεύσει την υγεία των ταξιδιωτών» καθώς και την απολύμανση του κτηρίου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποιος είναι ο νέος Ιρανός ΥΠΕΞ - Πώς επηρεάζονται οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης - «Τεχνική βλάβη στο ελικόπτερο» λένε τα ΜΜΕ του Ιράν
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Διεθνή / Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία του - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Αν και το αίτημα για τα εντάλματα σύλληψης των Μπενιαμίν Νετανιάχου και Γιοάβ Γκάλαντ πρέπει να εγκριθεί από τους δικαστές του ΔΠΔ, η ανακοίνωση του Καρίμ Καν αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση του Ισραήλ και πιθανότατα θα τροφοδοτήσει τη διεθνή κριτική για την πολεμική στρατηγική του στη Γάζα.
NEWSROOM
Τι σημαίνει το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον Νετανιάχου

Διεθνή / Τι σημαίνει για Νετανιάχου και Χαμάς το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι κατηγορίες εναντίον του Νετανιάχου και του Γκάλαντ περιλαμβάνουν «την πρόκληση εξόντωσης, πρόκληση πείνας ως μέθοδος πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης των προμηθειών ανθρωπιστικής βοήθειας, σκόπιμης στόχευσης αμάχων σε σύγκρουση»
NEWSROOM
Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Ο "κακός" Μαδούρο βάζει φόρους στα αεροδρόμια, ενώ εμείς στην Ελλάδα απολαμβάνουμε τον φορολογικό παράδεισο του Σαμαρά. Και να μην ξεχνιώμαστε τέλος του μηνα πρώτη δόση σε φόρο εισοδήματος, χαράτσι, και ότι άλλο προκύψει. Ευτυχώς που δεν γίναμε Βενεζουέλα και έχουμε ακόμα κολόχαρτα
Οχι κε/κα αντιλογια, οχι μονο κωλοχαρτα. Εχουμε και ηλεκτρικο ρευμα (παρα τις προσπαθειες του κου Φωτοπουλου να μας κανει Βενεζουελα και σε αυτο το σημειο), δεν εχουμε ουρες στα σουπερ μαρκετ για βασικα αγαθα, δεν αλλαζουμε το εθνικο μας νομισμα σε εξωφρενικους δεικτες στη μαυρη αγορα και μπορουμε να διαδηλωνουμε και να τα σπαμε χωρις οι βουλευτες της αντιπολιτευσης να καθαιρουνται η οι διαδηλωτες να φυλακιζονται. Δεν μπορειτε να πειτε, κατι μας χωριζει ακομη απο τη Βενεζουελα του Μαδουρο...
Πάλι καλά κε Spyridon που προσθέσατε το ακόμη.Κατά τα άλλα απορώ πως μερικοί άνθρωποι αισθάνονται τόσο ασφαλείς σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, και πως θεώρουν δεδομένες κάποιες κατακτήσεις αιώνων π.χ σύνταξη η περίθαλψη βλέποντας σιγά σιγά να ανατρέπονται τα πάντα. Εκτός κι αν έχουν δεμένο το γαιδαρό τους, οπότε οι άλλοι ας κόψουν το λαίμο τους. Δεν είμαι εγώ από τους ανθρώπους που βγαίνουν στους δρόμους με το παραμικρό, αλλά πρέπει τουλάχιστον να κρίνουμε αυτά που μας σερβρίρουν σαν ¨είδηση"
Αληθεια, που ειναι ο κος Surreal Dada, o κος dreamtroll και ολοι εκεινοι οι συμπαθεις σχολιογραφοι/υποστηρικτες του Μαδουρο να κατακεραυνωσουν καποιους εκ των εδω σχολιαστων για τα αντεπαναστικα τους σχολια?Και εκεινος ο κος Περα Βρεχει? Μας λειπει πολυ εδω και καιρο, να εληξε αραγε η εργολαβια του με το Συριζα αμα το περας των ευρω/εκλογων η συντρεχουν αλλοι λογοι για την εξαφανιση του συμπαθους σχολιογραφου?