Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανάσταση

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανάσταση Facebook Twitter
6

Έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επισκεφθεί την Κρήτη, όταν τελειώσει η περιπέτεια της, δηλώνει η Αμερικανίδα Βίκυ Πρέσμικ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης στη Σαντορίνη από βαρελότο.

Μιλώντας στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" του Ηρακλείου μέσα από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται  η 51χρονη Αμερικανίδα, ευγνωμονεί γιατρούς και ανθρώπους και δηλώνει ότι δεν είναι βέβαια ακόμη για το αν τελικά θα υποβάλλει μήνυση σε αυτούς που πέταξαν το βαρελότο, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της και την υγεία της.  "Δεν είμαι σίγουρη, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα", λέει.

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανάσταση Facebook Twitter
Η Βίκυ Πρέσμικ

Στο ερώτημα για το τι συναισθήματα έχει για τους ανθρώπους αυτούς απαντά: "Είμαι αναστατωμένη και νιώθω θυμό για εκείνους που προκάλεσαν όλο αυτό και πώς να μην νιώθω; Εχω υποφέρει πάρα πολύ και με περιμένει άλλο ένα χειρουργείο στην Αμερική".

Η κυρία Πρέσμικ μίλησε στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" με μεγάλη συγκίνηση για τη συμπεριφορά των γιατρών, των νοσηλευτών αλλά και τόσων αγνώστων ανθρώπων που συμπαραστάθηκαν σε εκείνη και την οικογένειά της.

"Οι άνθρωποι της Κρήτης είναι εκπληκτικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές. Δεν θα ήμουν ζωντανή αν δεν με είχαν σώσει οι γιατροί που με χειρούργησαν. Η οικογένειά μου στην αρχή δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα" και συμπλήρωσε: "Επιπλέον τόσος άγνωστος σε εμάς κόσμος φέρθηκε με μεγάλη ανθρωπιά στο σύζυγο, το γιο μου και την κόρη μου. Η γυναίκα που μας καθάριζε το δωμάτιο στο νοσοκομείο κα Εύα δεν σταμάτησε να μας φέρνει φαγητό και δώρα, άνθρωποι μας ζητούσαν συγνώμη για ό,τι έγινε, κάτι που δεν ήταν απαραίτητο.

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανάσταση Facebook Twitter
Ο σύζυγος της που επίσης τραυματίστηκε

Όχι μόνο δεν αισθάνομαι άσχημα για τη χώρα σας και τους Έλληνες, αλλά θέλω να επιστρέψω με την οικογένειά μου όταν αναρρώσω πλήρως, για να δω ξανά όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου πρόσφεραν τόσα και μας συγκίνησαν τόσο πολύ με τη συμπαράσταση που μας έδειξαν".

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Να'σαι καλα αγαπητη κυρια.Που καταλαβες ,και το δηλωνεις δημοσια,οτι τα "Ορκ" τα οποια κοντεψαν να σε σκοτωσουν δεν ειναι τυπικοι ελληνες.Αυτους ,τους πραγματικους ανθρωπους ,τους εζησες με την φιλοξενια και με το ενδιαφερον με το οποιο σε περιεβαλαν στο νοσοκομειο οπου νοσηλευθηκες.Τα "Ορκ"ειναι ,απλα, "Ορκ".Οντα χωρις σκεψη και κριση.Και υπαρχουν παντου στον κοσμο.Απλα εδω εχουμε καπως περισσοτερα.....