ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης νέος Συνήγορος του Καταναλωτή

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης νέος Συνήγορος του Καταναλωτή Facebook Twitter
8

 

Ένας πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, νομικός και στέλεχος του βαθέως κομματικού σωλήνα της Ν.Δ. είναι ο νέος Συνήγορος του Καταναλωτή, με απόφαση της κυβέρνησης.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Ζαγορίτη ο οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει τον ως τώρα Συνήγορο Ευάγγελο Ζερβέα. Η τοποθέτηση του σε αυτή την πολύ σημαντική κατά τα άλλα θέση, ερμηνεύεται από πολλούς ως μια προσπάθεια του Α. Σαμαρά προσέγγισης του καραμανλικού μπλοκ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το βιογραφικό του:

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες: Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος των οργανώσεων της Ν.Δ. στο χώρο της νεολαίας και της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διετέλεσε υπεύθυνος των τμημάτων Ιδεολογίας, Διαφώτισης και Τύπου της ΟΝΝΕΔ και εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατική Πρωτοπορία».
Κατ’ επανάληψιν εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή, στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ν.Δ.,  ενώ διετέλεσε και Γραμματέας Οργανωτικού και Συνδικαλισμού του Κόμματος.
Επί σειρά ετών ήταν Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ μετείχε και στο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια