ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παναγιώταρος: Ο μεγάλος ηγέτης Χίτλερ έκανε τη βρώμικη δουλειά

Παναγιώταρος: Ο μεγάλος ηγέτης Χίτλερ έκανε τη βρώμικη δουλειά Facebook Twitter
25

Ύμνοι στον Αδόλφο Χίτλερ από τον Ηλία Παναγιώταρο που σε συνέντευξη του σε αυστραλιανό κανάλι χαρακτηρίζει τον ναζιστή ηγέτη «μεγάλη προσωπικότητα», λέγοντας,  ότι έκανε τη «βρώμικη δουλειά», που «κάποιος πρέπει να κάνει».

 «Ο Χίτλερ ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Στάλιν. Σε ορισμένες ιστορικές περιόδους κάποιος πρέπει να κάνει τη βρόμικη δουλειά» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Παναγιώταρος ο οποίος  βρίζει χυδαία και τον Λαέρτη Βασιλείου, του οποίου παράσταση (Corpus Christi) στο θέατρο Χυτήριο είχε διακόψει ως «αντιχριστιανική».

Λέει στους Αυστραλούς ότι  «είναι από την Αλβανία και είναι αδελφή».

«Είναι ασθένεια η ομοφυλοφιλία το ομολογούσαν οι γιατροί έως το 1997» δηλώνει ακόμη.

«Δεν έχουμε πάρει το νόμο στα χέρια μας, αν τον είχαμε πάρει θα είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα» δηλώνει ο Παναγιώταρος.

25

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
ακομα και εαν δεχθουμε πως η ομοφυλοφιλια ειναι ψυχικη η σεξουαλικη διαταραχη{πολλοι ψυχολογοι και ψυχειατροι ακομα το υποστηριζουν} αυτο σε τιποτα δεν νομιμοποιει τον καθε βλαμμενο χρυσαυγιτη να ασκει βια εναντιον τους..και εγω δεν αποδεχομαι την ομοφυλοφιλια την ανεχομαι ομως και πιστευω πως καθε ανθρωπος στο κρεβατι του μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μην επιβαλλει την ιδιαιτεροτητα του με το "ετσι θελω" και στους αλλους
Oμοφυλόφιλος δεν είμαι μόνο στο κρεβάτι. Έχω σχέση 10 χρόνια. Τώρα έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και μόνο με κάποιες εξουσιοδοτήσεις μπορώ να τον εκπροσωπήσω. Πιστεύω να πάει καλά, αλλά κάποια στιγμή, όχι τώρα κοντά ελπίζω, θα έχουμε απόλυτη ανάγκη να έχει νομική υπόσταση η σχέση μας. Και τα λέω αυτά γιατί με απασχολούν τώρα. Όχι πως και πρώτα δεν ήμουν σε ένα ιδιότυπο don't ask don't tell. Πχ στη δουλειά ποτέ κανείς δεν έμαθε πού και με ποιόν μένω ή περνάω τον καιρό μου, τις διακοπές μου κλπ. Πρέπει να προσπαθήσεις να απαλείψεις ΚΑΘΕ υπόμνηση της ιδιωτικής σου ζωής από τη δημόσια ζωή σου, για να κατανοήσεις αυτόν τον τραγέλαφο. Συνεπώς η ανοχή δεν αρκεί. Χρειάζεται συναίσθηση ότι έστω και ως πλειοψηφία, δεν έχεις τη διακαιοδοσία να απαιτείς διακρίσεις σε δουλειά, στέγαση, πρόσβαση σε αγαθά κλπ.
Δεν το περίμενε κανείς από έναν τόσο εκπλεπτυσμένο άνθρωπο, ακόμα και το physique του δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.Δεν μπορεί να αμφισβητήσει όμως κανείς ότι έχει βαθιά γνώση της ιστορίας και της επιστήμης, χωρίς καν να ξέρει ανάγνωση!
Ο ναζισμός είναι μιά βαθειά ψυχική ασθένεια,με τρομερές εκρήξεις μισανθρωπίσμου έντονα επιθετικής τάσης, η οποία χρήζει εγκλησμού με πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, μια κατάσταση ανίατη και τρομερά επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο!
κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή με τέτοιους εκπροσώπους και τέτοιες αντιλήψεις δεν έπρεπε να είναι καν νόμιμα ! μην μιλήσω για το γεγονός ότι το ποσοστό τους ανεβαίνει..... ακόμα απορώ πως γίνεται αυτό!
Έως τώρα δημοσίως, συγκάλυπταν τα φιλοχιτλερικά τους αισθήματα.Τώρα ύστερα που παρ΄όλα όσα έχουν έρθει στο φως, οι δημοσκοπήσεις τους βγάζουν 3ο κόμμα, δεν έχουν λόγο να κρύβονται και τα λένε δημοσίως.Η χρυσή αυγή ΔΕΝ είναι φούσκα. Δεν είναι ψήφος "αγανάκτησης" που θέλουν να πιστεύουν μερικοί αφελώς.Ήταν απλά η αφορμή να βγει στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο του νεοέλληνα. Ο οποίος είναι βαθιά εθνικιστής, ξενοφοβικός, ομοφοβικός και ρατσιστής.
Η χρυσή αυγή ΔΕΝ είναι φούσκα. Δεν είναι ψήφος "αγανάκτησης" που θέλουν να πιστεύουν μερικοί αφελώς. Ήταν απλά η αφορμή να βγει στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο του νεοέλληνα. Πηγή: www.lifo.grθα το εβαζα και ορισμο της χ.α σε λεξικο!!! εγραψες φιλος!10000% μαζι σου!!!
Την ώρα που Ιταλία και Μάλτα προχωρούν σε σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων, η Ελλάδα καλείται να επιλέξει το δρόμο της. Να το σκεφτούν πολύ σοβαρά όχι οι gay, αλλά και οι στρέιτ σε τί κόσμο θέλουν να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους. Θέλουν να ζήσουν την Κόλαση επί της Γης; Στο Χυτήριο η ΧΑ παραβίασε το Νόμο και αν πάρουν το Νόμο στα χέρια τους, δεν έχει τίποτα καλό να περιμένει η Ελλάδα. Το Corpus Christi παραλλήλιζε την ιστορία του Χριστού με τα Πάθη που περνά ο σύγχρονος gay μιας Αμερικανικής κωμόπολης, που και γι' αυτά οι ομοϊδεάτες του Παναγιώταρου ευθύνονται. Αλλά και το Χριστό να παρουσίαζε ως gay, ξέρει ο Παναγιώταρος από Ενσάρκωση; Αυτό δεν είναι το νόημα; Ότι ο Χριστός πήρε και τη δική μου σάρκα; Ή ο Παναγιώταρος έχει την Αξίωση ο Χριστός να ενσαρκώθηκε μόνο για κείνον;http://www.maltatoday.com.mt/news/national/37979/mps_to_vote_on_civil_unions_bill_today#.U0wyLFeQ9cphttp://the-view-from-rome.blogautore.repubblica.it/2014/04/14/italys-first-gay-marriage/
O ποιος;;;; Οι άνθρωποι έχουν τόση σχέση με τον χριστιανισμό όσο ο Kaiadas (ο βουλευτής της ΧΑ Γερμενης δηλ) και οι Naer_Mataron με τον "Εβραιο" Ναζωραίο. Ενταξει να κοροιδευουν τους γερους για τις αντιληψεις τους, να κοροιδευουν και εμάς;;;