«Ο άπορος αδελφός του Αδώνιδος νοσηλεύτηκε σε σουίτα του Ελπίς»

«Ο άπορος αδελφός του Αδώνιδος νοσηλεύτηκε σε σουίτα του Ελπίς» Facebook Twitter
3

Μεγάλο θέμα με τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη δημιουργείται με την αποκάλυψη σήμερα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, περί νοσηλείας του αδελφού του Αλέξανδρου σε σουίτα του νοσοκομείου Ελπίς, ως άπορου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει η Δήμητρα Ευθυμιάδου και φιλοξενείται στο «σαλόνι» της εφημερίδας αλλά δεν είναι το κύριο θέμα του σημερινού φύλλου, «ο κάτοικος Κηφισιάς αδελφός του Υπουργείου Υγείας, δήλωσε άπορος για να εισαχθεί και να χειρουργηθεί δωρεάν, αλλά εντούτοις ο διοικητής του νοσοκομείου φρόντισε ώστε να του παρασχεθεί μονόκλινο-κατά πολλούς σουίτα-και πολυτελείς συνθήκες παραμονής».

Η εφημερίδα γράφει ότι σε ερώτημα προς το διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάνναρο "για τη σκανδαλώδη αναβάθμιση θέσης στον άπορο αδελφό του υπουργού, κατοίκου Κηφισιάς, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ παραδέχτηκε ότι σε περίπου 100 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο και δεν είχαν να πληρώσουν, θα αρχίσουν να στέλνονται ειδοποιήσεις".

 «Επειδή είχε  μια ίωση, είπα απλά ότι μπορεί να μεταφερθεί σε μονόκλινο για να είναι μόνος του», δηλώνει στην Ελευθεροτυπία, ο διοικητής, υποστηρίζοντας ότι το ίδιο κάνει για πολλούς ανασφάλιστους.

Η εφημερίδα κάνει λόγο πάντως για «βασιλική μεταχείριση» του άπορου αδελφού του υπουργού, ο οποίος έπασχε από «σκολίωση του ρινικού διαφράγματος».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μάλλον Πρωταπριλιάτικο είναι αλλά εφόσον συνεχίσει να τα βάζει με τα κατεστημένα συμφέροντα σε λίγο θα τον βγάλουν ότι συμμετέχει σε σατανιστικές τελετές με Κατσούλα και Δημητροκάλλη.