«Να βρει η Κανέλλη άλλο τρόπο να χτυπήσει τον Τσίπρα»

«Να βρει η Κανέλλη άλλο τρόπο να χτυπήσει τον Τσίπρα» Facebook Twitter
6

 

«Να βρει η Κανέλλη άλλο τρόπο να χτυπήσει τον Τσίπρα» Facebook Twitter

Με ανακοίνωση τους οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα", που έχει θέμα τον Αλέξη Τσίπρα, αντιδρούν  στις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΚΚΕ σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο MEGA είχε χαρακτηρίσει «τσόγλαν μπόι» τον Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο αντίδρασης του στο περιστατικό με το χαστούκι του Κασιδιάρη.

Οι Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου, με κοινή δήλωση τους, κάνουν λόγο για παρερμηνείες που δέχτηκε η δουλειά τους, τονίζοντας ότι όσα καταγράφονται στο ντοκιμαντέρ δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους χαρακτηρισμούς της κ. Κανέλλη.

"Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Νήμα”, στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, διαπιστώσαμε σειρά παρερμηνειών. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία. Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε" αναφέρουν.

Προσθέτουν επίσης ότι: "Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα. Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…"

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ψάχνοντας εναγωνίως ελαττώματα στον Τσιπρα.. Ενα χαμογελο εναν μορφασμο κατι ρε παιδι μου να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.."Αυτος ο Τσιπρας ειναι καιροσκοπος" , "Ειναι Λαϊκιστης" , "Αντιγραφει τον Ανδρεα " ..Ψαχνει ο κοσμος με το αντιαριστερο stop να δικαιολογησει ..Καλα για το ΚΚΕ τωρα τι να πουμε.. Το αγαπημενο "αριστερο" κομμα της δεξιας...Αυτοι που θα πολεμησουν λυσσαλεα τον ΣΥΡΙΖΑ , ο εγγυητης να μεινει στην Ελλαδα η αριστερα στο 10%..Kαλυτερα δηλαδή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή Ποταμι παρα αυτος ο αθλιος ο Τσιπρας ( το φυλαγε και για το τελος να βαρεσει την κριση της να βρισει να μην ακουστει αντιλογος ) ..Ηρθαν ετσι τα πραματα , μας κυβερνησανε τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ,ΝΔ , μας φερανε και το λογαριασμο, και για την αριστερα μια ζωη βια και νοθεια να μη σηκωσει κεφαλι , γκεμπελικα ψεμματα του στυλ θα καταστραφει αμεσως η Ελλαδα αν βγει ο συριζα (απο τους ιδιους που εχουν καταχρεωσει 10 γενιες) ...Και τωρα που ολοι καταλαβαινουν οτι το τελευταιο χαρτι που εμεινε στο ελληνικο πολιτικο σύστημα ειναι η αριστερα, αυτο που κανει εντυπωση ειναι αυτη η λυσσα εναντιον του συριζα , ιδιαιτερα ανθρωπων που μπορει να αυτοχαρακτηριζονται και φιλικα προσκύμενοι στη αριστερα ..Λυσσα που εναντιον του Συριζα ως κομματος δεν μπορει να πατησει σε στέρεα επιχειρηματα και ετσι μπαινει στο στοχαστρο ο Τσιπρας.Δεν χρειαζεται να ανησυχεί και πολυ το Πασοκ και η Δεξια για τον Συριζα ..Αν ειναι να χεις τετοιους αριστερους φιλους (Κανελλη , Θοδωρακης και ο καθενας που ψαχνει να βρει καμια τριχα στον Τσιπρα να βγαλει το χουϊ του) τι να τους κανεις τους εχθρους..
Εχω δηλωσει και αλλες φορες οτι δεν εχω τις ικανοτητες (αλλοι,προφανως,τις εχουν) οι οποιες απαιτουνται για να κρινω μια ταινια,ενα φιλμακι,η απλα τις αντιδρασεις ενος ατομου, χωρις να τα εχει δει.Προφανως,ομως, η μια απο τις αντιπαρατιθεμενες πλευρες θα εχει δικιο,και η αλλη αδικο.Ητοι ειτε θα ειναι "παιδαριωδεις","ανωριμες", "ανοητες",και ολα τα συναφη, οι αντιδρασεις του κου Τσιπρα,ειτε οχι.Οτιδηποτε απο τα δυο και να συμβαινει,ομως,δεν αναιρει ενα γεγονος.Οτι οι "αντιδρασεις" αυτες,οποιες και αν ειναι, δεν "κοπηκαν" απο το ντοκυμανταιρ.Παρεμειναν,και προβκηθηκαν, ως ειχαν.Επειδη πιστευω οτι η λογικη διεπει τον τροπο σκεψεως των περισσοτερων εξ ημων,ας μου επιτραπει να την χρησιμοποιησω.Τι πιθανοτητες υπαρχουν να μην εχει δει ,ειτε ο ιδιος ο Τσιπρας ειτε καποιοι απο το "επιτελειο"της Κουμουνδουρου το ντοκυμανταιρ αυτο πριν την πρωτη επισημη προβολη του ; Οσοι γνωριζουν στοιχειωδως απο 'πολιτικη και επικοινωνια" αντιλαμβανονται οτι οι εν λογω πιθανοτητες ειναι μηδενικες.Ποσο μαλλον που το ντοκυμανταιρ αυτο αφορα σε μια μεγαλη χρονικη περιοδο αρα αποτελει προιον εκτεταμενου μονταζ πολυ μεγαλυτερου ,σε χρρονικη διαρκεια,υλικου. Αφου λοιπον καποιοι ανθρωποι το ειδαν,με πρωτους φυσικα τους ιδιους τους δημιουργους του --οι οποιοι ,δι ανακοινωσεως,εταχθησαν (φυσικα)"παρα τω πλευρω"του κ.Τσιπρα και κατα της κας Κανελλη,--οδηγουμεθα,αναγκαστικα,σε ενα απο δυο ακολουθα συμπερασματα:Α.Οι ανθρωποι που το ειδαν(πριν προβληθει)δεν διεπιστωσαν να υπαρχει κατι αρνητικο για τον κ.Τσιπρα,το οποιο και θα επρεπε να περικοπει.Β.Οι ανθρωποι αυτοι οντως ειδαν τα συζητουμενα αρνητικα για τον κ.Τσιπρα σημεια,αλλα δεν εζηητησαν να περικοπουν.Οποτε ,ολοι αυτοι,ειναι ειτε ηλιθιοι,διοτι δεν αντεληφθησαν τα όποια αρνητικα σημεια,ειτε πολιτικοι αντιπαλοι του κ.Τσιπρα,οποτε και "αφησαν"τα επιμαχα σημεια για να τον βλαψουν !Μπορει να αποφασισει εκαστος εξ'ημων τι απο τα ανωτερω θεωρει λογικοτερο.Υπαρχει,βεβαια,και μια τριτη εκδοχη.Να τα ειδαν,να τα θεωρησαν βλαπτικα,αλλα να μην τα "πειραξαν"διοτι αυτο δεν θα ηταν δεοντολογικα ορθο !Αλλα τετοιου μεγεθους επαινο προς τον Συριζα--και μαλιστα στην χωρα οπου και ο τελευταιος βουλευτης κανει στην καμερα πεντε-εξη φορες την ιδια δηλωση μεχρις οτου "γραψει"σωστα για να "παιξει" στις βραδυνες ειδησηεις--δεν θα τολμουσε να κανει ουτε ο ιδιος ο κ.Παπαδημουλης !
Τετραγωνη η λογικη σας κυριε Κοντε και μπραβο σας. Μονο που, ειλικρινα, δεν ξερω με ποια λογικη σκεφτεται ο Συριζα και ειδικα ο αρχηγος του. Κρινοντας απο την γενικευμενη απειρια ολων εκει και το στυλακι του κου Τσιπρα: λιγο μαγκακος, λιγο λαικος, λιγο γκομενακος, λιγο προχω, μπορει και οι *σπιν δοκτορς* του να του ειπαν οτι τον κολακευει!Απο καποιον που εχει πεταξει ατακες τυπου: Ναομι Καμπελ (αντι για Ναομι Κλαιν) και μανταμ Μερκελ, να σας πω οτι τα περιμενω ολα?
Το τίτλο του ....ντοκιμαντέρ απο Hope on the line στα Αγγλικά γιατί το κάναν σκέτο στο νήμα στα Ελληνικά?Μην φάνε ντομάτες οι δημιουργοί που χάθηκε στο νήμα η ελπίδα του Έθνους?Η ελπίδα που ανάσαινε ανακουφισμένη που έχασε...
Οπως ηδη σχολιασε ο κος Δημοκιδης σε παραπλευρη στηλη, για την ταμπακιερα και το κυριως θεμα που δημιουργηθηκε (δηλαδη την παιδιαστικη και ανωριμη αντιδραση του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης και-φευ-πιθανου αυριανου πρωθυπουργου της χωρας)οι δημιουργοι δε λενε τιποτα (ισως επειδη η εικονα μιλα απο μονη της). Κατ εμε, το μονο που επιτυγχανουν οι δημιουργοι με αυτη την ανακοινωση ειναι απλως να επιβεβαιωσουν την κομματικη τους τοποθετηση.