Η Κέλι και η Ντόνα μαζί σε νέα σειρά

Η Κέλι και η Ντόνα μαζί σε νέα σειρά Facebook Twitter
1

Σα να μην πέρασαν ούτε δέκα χρόνια! Η Tori Spelling και η Jenny Garth, αγαπημένες ηρωίδες του θρυλικού σήριαλ Beverly Hills 90210, θα συνεργαστούν ξανά στην τηλεόραση σε μια σειρά που λέγεται "Mystery Girls", στην οποία θα υποδύονται δύο ντετέκτιβ που συναντιούνται ξανά μετά από καιρό. Κάτι σαν το True Detective, με περισσότερο ροζ και μάλλον λιγότερο χιούμορ, αν κρίνουμε από το τρέιλερ.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς, «η Charlie Contour (Garth) είναι μια νοικοκυρά και μητέρα που ζει στα προάστια, ενώ η Holly Hamilton (Spelling) αναπολεί τα χρυσά χρόνια της δεκαετίας του '90 που ήταν στην τηλεόραση. Οι ζωές και των δύο αλλάζουν όταν ο Nick, ένας μάρτυρας ενός εγκλήματος και φανατικός θαυμαστής των "Mystery Girls", είναι πρόθυμος να μιλήσει μόνο στο διάσημο δίδυμο και οι πρώην φίλες πρέπει να συνεργαστούν ξανά και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες που έχουν από την τηλεόραση.»

Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.

Μέχρι τότε, αν θέλετε να νιώσετε πώς πέρασαν τα χρόνια, δείτε τους τίτλους αρχής από τις όλες τις σεζόν. Μαζί με τα μαλλιά των πρωταγωνιστών, αλλάξαμε και όλοι οι υπόλοιποι...

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια