Final 4 Euroleague LIVE

Zuckerberg μαινόμενος κατά NSA και Κυβέρνησης των ΗΠΑ

Zuckerberg μαινόμενος κατά NSA και Κυβέρνησης των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Σκληρά λόγια κατά της Αμερικανικής κυβέρνησης και των πρακτικών της NSA, σχετικά με τις παρακολουθήσεις πολιτών, απεύθυνε ο ιδρυτής του Facebook σε σημερινό του post, στο οποίο χαρακτηρίζει ευθέως τις πρακτικές αυτές και την κυβέρνηση "απειλή κατά του Internet".

"Είμαι τόσο μπερδεμένος όσο και απογοητευμένος από τις επανειλημμένες κατηγορίες σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Όταν οι προγραμματιστές μας εργάζονται σκληρά για να βελτιώσει την ασφάλεια (του Facebook), πιστεύουμε ότι σας υπερασπιζόμαστε από τους εγκληματίες και όχι από την Αμερικανική κυβέρνηση".

Αν και ο Zuckerberg -που έχει καταφερθεί αρκετές φορές εναντίον των πρακτικών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών- δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο  περιστατικό, πιστεύεται ότι αφορμή για το συγκεκριμένο πόστ είναι δημοσίευμα του site Intercept, όπου εμπλέκει το Facebook σε υπόθεση εξαπάτησης των χρηστών του για υποκλοπές στοιχείων τους από την NSA.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το post του Mark Zuckerberg:

Τech & Science
1

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ωραίο το επικοινωνιακό τρικ ότι δήθεν εναντιώνεται με την NSA ειδικά την στιγμή που όλο και περισσότεροι χρήστες εγκαταλείπουν ή περιορίζουν τις πληροφορίες που βάζουν στο Facebook για αυτό το λόγο κυρίως.