Η προσγείωση του Don Draper

Η προσγείωση του Don Draper Facebook Twitter
2

Η προηγούμενη σεζόν του Mad Men ανακοινώθηκε με ένα πόστερ που έδειχνε τον Don Draper να συναντάει φευγαλέα στον δρόμο τον ίδιο του τον εαυτό. Μια εικόνα δυνατή, σχεδιασμένη στο χέρι από έναν βετεράνο του είδους, τον διάσημο Άγγλο εικονογράφο Brian Sanders. Πολλές ήταν οι θεωρίες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με τη σημασία αυτής της εικόνας. Τώρα που ξέρουμε την πορεία της ιστορίας, μπορούμε να την αναγνωρίσουμε εύκολα: ο Don Draper πέφτει, και στην πτώση του συναντάει ξανά τον άλλο του εαυτό, αυτόν που έχει κρύψει από όλους: το φτωχό και περιθωριακό του παρελθόν ως Dick Whitman.

Φέτος ξεκινάει «η αρχή του τέλους», όπως μας λέει το HBO, μια τελευταία σεζόν που είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Τα πρώτα επεισόδια θα παιχτούν φέτος και τα υπόλοιπα το 2015. Η φετινή εικόνα δείχνει τον Don Draper, στη στάση που είναι αναγνωρίσιμη από τους τίτλους της αρχής, μαζί με ένα ψυχεδελικό φόντο που παραπέμπει στο τέλος της δεκαετίας του '60 και τις αρχές του '70.

 

Η φετινή εικόνα είναι δημιουργία του Milton Glaser. Ο δημιουργός της σειράς, Matthew Weiner, δήλωσε ότι «μεγάλωσε με ένα πόστερ του Glaser στο παιδικό του δωμάτιο κι επιθυμούσε για χρόνια να συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη που συμμετείχε στον προσδιορισμό του στυλ του τέλους της δεκαετίας του 1960.

Η προσγείωση του Don Draper Facebook Twitter

Τι να είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τη φετινή εικόνα; Μοιάζει σα να παρακολουθούμε το μυαλό του Don Draper, αλλά η σημασία του είναι ακόμη αινιγματική.

Εξίσου αινιγματική είναι και η πρώτη εικόνα της σειράς στο νέο τρέιλερ που δείχνει τον Don Draper να κατεβαίνει από το αεροπλάνο.. Το φως και ο ήλιος μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχει φτάσει κάπου στη δυτική ακτή (μετά από τις απόπειρές του να πάει στο Λος Άντζελες, βγάζει νόημα) αλλά με αυτή τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια