Ευρωπαϊκό τελεσίγραφο στον Πούτιν

Ευρωπαϊκό τελεσίγραφο στον Πούτιν Facebook Twitter
1

Μετά τις ΗΠΑ, με κυρώσεις απειλεί τώρα και η Ε.Ε. τη Ρωσία για την εισβολή στην Κριμαία, στέλνοντας στην ουσία τελεσίγραφο για «συμμόρφωση» ως την Πέμπτη, οπότε και έχει προαναγγελθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ένωσης για το θέμα.

Το τελεσίγραφο γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φράνκ Βάλτερ Στάινμάγερ, ο οποίος προειδοποίησε ότι εάν η Ρωσία δεν συμβάλλει ώστε να σχηματιστεί μια ομάδα επαφής έως της Πέμπτη, τότε οι υπουργοί της ΕΕ θα αποφασίσουν μια σειρά κυρώσεων εις βάρος της.

Πάντως σε έκτακτη συνέντευξη το μεσημέρι ο Βλαντιμίρ Πούτιν φάνηκε να παίζει καλά το παιχνίδι της διπλωματίας λέγοντας ότι δεν θέλει πόλεμο και πως μια στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία θα ήταν η έσχατη λύση. Επίσης οι ρώσοι φαίνεται να κάνουν και ένα βήμα προς το τραπέζι του διαλόγου αφού αποδέχτηκαν πρόσκληση για συνομιλίες αύριο με το ΝΑΤΟ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση, θα μπορούσαμε να γελάμε για βδομάδες με το τελεσίγραφο της Ε.Ε. δια στόματος του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας.