Πώς μπορεί να σβήσεις τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ

Πώς μπορεί να σβήσεις τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ Facebook Twitter
15

Το μέτρο που ίσχυε στο Μετρό υιοθετεί και ο ΟΑΣΑ, δίνοντας τη δυνατότητα διαγραφής των προστίμων που επιβάλλονται από τους ελεγκτές στους επιβάτες λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ και ηλεκτρικού, χωρίς εισιτήριο.

Βασική προϋπόθεση για τη διαγραφή του προστίμου, είναι αυτό να έχει επιβληθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα και ο επιβάτης να εκδώσει μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις του, η οποία κοστίζει λιγότερο από το πρόστιμο.

Όταν θα γίνει αυτό, ο επιβάτης θα μπορεί να προσκομίζει στον ΟΑΣΑ το κουπόνι της μηνιαίας κάρτας που θα έχει εκδοθεί στο όνομά του, και το πρόστιμο θα διαγράφεται.

Ελλάδα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μωρε τι μας λετε...Απο τη νοοτροπία που με θέλει μαλάκα να πληρώνω όσο το φτασουν αυτοί το εισιτήριο,προτιμάω ελληνάρας...Πρόβατα πληρώστε κ διόδια 5 ευρώ ανα 10 μετρα για να μη σας πουνε "ελληνική νοοτροπία"
Πραγματικά ειμαι απογοητευμενος απο την κουλτουρα που μας διακατεχει, ντρεπομαι που το μυαλο μας εχει ως πρωτο μελημα το πως θα βγουμε κερδισμενοι και θα φοροδιαφυγουμε! Ειμαι 16 χρονων και οταν βλεπω αυτην την αδιαφορια στους συνομήλικους μου να σκεφτονται με αυτην την νοοτροπία απλως Τρελενομαι!
ναι ο.κ…ας κανει οτι θελει. ουτως ηα λλως. με γραφουνε κατα μεσο ορο μια με δυο φορες τον χρονο. Ποτε δε κοβω εισητηριο. το χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον. Στην καλυτερη τρωω προστιμο περιπου 60 ευρω. Στην χειροτερη 120….τα λεφτα μου τα εβγαλα και χωρις μηνιαιες καρτες. Παλιολαμογια που θελετε και 1.40 για για αποσταση Γκαζι ῏Μοναστηρακι. Ουστ!
well, whatever…ειμαι 100% σιγουρος οτι ολοι σας στην καθημερινη ζωη σας εχετε διωξει τελειως απο πανω σας την "ελληνική νοοτροπία"…..Το τι επιλογες κανω και πως κινουμαι ειναι αποκλειστικα δικια μου δουλεια και αποφαση και αν αυτα ειναι λαθος η σωστο ειναι θεμα υπο συζητηση….Περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα…..
@comon sense και λοιποί...το πρόστιμο δηλαδή τί λειτουργία ακριβώς έχει με αυτή τη λογική; ας μου εξηγήσει κάποιος...Με αυτή την πρακτική ας μπαίνω κάθε 1ο δεκαπενθήμερο τζάμπα στα μέσα και αν (ο μη γένοιτο) με πιάσουν, θα πάρω μια μηνιαία κάρτα-η οποία σημειωτέον-κοστίζει λιγότερο και από το πρόστιμο....και αν μας κακοφαίνεται η τιμή του εισιτηρίου (1,40) είναι επειδή κάποιοι μπαταχτσήδες το έχουν κάνει σύστημα να μην πληρώνουν τόσα χρόνια το εισιτήριό τους...(προεξοφλώ τα πολλά dislikes αλλά ποσώς με αφορά)