Αστυνομικοί απειλούν με μηνύσεις την «Ελληνοφρένεια» για τον Μπαλούρδο;

Αστυνομικοί απειλούν με μηνύσεις την «Ελληνοφρένεια» για τον Μπαλούρδο; Facebook Twitter
24

Με μηνύσεις φέρεται να απειλεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας την τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια», με αφορμή τον χαρακτήρα του «Μπαλούρδου» που πρωταγωνιστεί στη σατιρική σειρά.

Σύμφωνα τουλάχιστον με το σάιτ της Πάτρας thebest.gr, το οποίο φιλοξενεί ανακοίνωση των αστυνομικών, η οποία πάντως δεν υπάρχει στο σάιτ τους στη διεύθυνση http://www.eaya.gr . Εντύπωση προκαλούν και τα ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν στην ανακοίνωση η οποία είναι όλη με κεφαλαία ενώ στο σάιτ της ΕΥΑΑ, οι ανακοινώσεις είναι προσεγμένες και χωρίς λάθη. Η Lifo επιχείρησε να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ένωσης αλλά στο τηλέφωνο δεν απαντούσε κανείς.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Ένωση προσανατολίζεται στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, ενώ επιρρίπτει εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες και στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η ανακοίνωση, όπως κοινοποιήθηκε από το thebest.gr:

"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ

- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ '' ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.

- ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.

- ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

- Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ".

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Η περι ελληνικων "αποψις" του συντακτου της ανακοινωσεως,σε συνδυασμο με το χρησιμοποιηθεν "συντακτικο" και "ορθογραφια" ομιλουν αφ'εαυτων.Κατα συνεπεια ο οιοσδηποτε σχολιασμος καθισταται περιττος.
Τα ορθογραφικά λάθη σας πείραξαν μερικούς μερικούς...Και πάντα πρώτοι στο χορό να κράξετε όποιον φοράει στολή..Λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε άναγκη..Αφού είστε όλοι τόσο μάγκες, μην καλέσετε την αστυνομία κτλ..Λύστε μόνοί σας τις διαφορές σας,πρόσωπο με πρόσωπο εναντίον αυτού που εγκλημάτισε εις βάρος σας..Γιατί κάτι "τέτοιοι" είναι αυτοί που πρώτοι γίνονται ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ και κλένε πέρνοντας το 100 τηλέφωνο....'Ελεος πια!
Ναι αλλά ο "Μπαλούρδος" τώρα θα μπορούσε να σου πει ότι εγώ δεν σατυρίζω την Κρατική Ασφάλεια ούτε την Άμεση Δράση αλλά συγκεκριμένες μονάδες της αστυνομίας τύπου ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ οι οποίες κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά του κράτους. Ήτοι, βαράμε όποιον βρούμε μπροστά μας.
"κοσμιτικά" αντί για κοσμητικά, "πρόκειτε" αντί για πρόκειται, "συνενόηση" αντι για συνεννόηση. Ας μάθουν πρώτα σωστά ελληνικά και ορθογραφία και μετά ας κάνουν και μηνύσεις.
Καλα δεν εχουν δικαιωμα να εκφρασουν εαν τους ενοχλει κατι μονο οι αλανθαστοι μη τρελαθουμε κιολας, αλλα ναι προσθετει ακομα λιγη "cultίλα" στην ανακοινωση τους :P
Οταν στολιζονται με ελληνικα σημαιάκια πατοκορφα, και θεωρουν αλλους λιγοτερο ελληνες κατα τα χουντικα πρότυπα, ναι πρεπει να μαθουν νς γραφουν ελληνικα πρωτα...
@tktk Διαφωνω, μπορεις να τους σουρεις οτι θελεις αλλα οχι να λες οτι πρεπει πληρουν καποια standards ωστε να εχουν τον λογο.Μοιαζει λιγο με το "ειμαστε φασιστες με τους φασιστες".
Αν τα "standards" ειναι να μην εχουν χουντικα πρότυπα και να μην θεωρούν αλλους ελληνες ως λιγοτερο ελληνες, ναι πρεπει να τα εχουν. Μαλλον δεν καταλαβες καθολου το σχολιο μου...Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να μιλανε...ειπα οτι συνηθως ειναι γελοίοι αυτοι που το παιζουν ελληνάρες και γραφουν σαν 6χρονα...
Με αυτον τον χαρακτηρα εχω ριξει απειρο γελιο! Για καποιο λογο η ελληνοφρενεια στο Αλφα εχει κατσει πολυ καλα με τα σκετσακια των τριων σε αιθουσα συνταξης και καλα!!