'Μαγική' εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σε hands-free πανοραμική κάμερα

'Μαγική' εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σε hands-free πανοραμική κάμερα Facebook Twitter
2

Όταν ο γάλλος προγραμματιστής, εφευρέτης κι επιχειρηματίας Bruno Francois παρουσίαζε την εφαρμογή του Cycloramic, στην εκπομπή Shark Tank, του ABC, - ένα talent show για εφευρέτες και επιχειρηματίες όπου επενδυτές σε ρόλο κριτών προσφέρουν χρηματοδοτήσεις για  ό,τι τους παρουσιάζεται- δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε.

Πήγε στο show ζητώντας 90.000 δολάρια και έφυγε με 500.000 δολάρια ενώ μέσα σε λίγες ώρες από την προβολή της, το Cycloramic, μέτρησε 600.000 downloads από το App Store.

Δείτε την παρουσίαση στην εκπομπή "Shark Tank"

Ας δούμε λοιπόν τι κάνει η εφαρμογή που σήμερα, στα συνολικά 8 εκατομμύρια downloads, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των charts του App Store.

Το Cycloramic, δίνει τη δυνατότητα λήψης πανοραμικών βίντεο, χωρίς να απαιτεί τη χρήση κανενός αξεσουάρ αλλά και χωρίς να κρατάει τη συσκευή ο χρήστης, χρησιμοποιώντας το σύστημα δόνησης του iPhone, που δρα συνεργαζόμενη με την πυξίδα και το γυροσκόπιο ώστε να επιτυγχάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίπεδη σταθερή επιφάνεια.

 

Η εφαρμογή κοστίζει €1,79 και είναι διαθέσιμη και στο ελληνικό App Store.

Δείτε και το βίντεο της εφαρμογής που στην επερχόμενη αναβάθμισή της, θα επιτρέπει τη λήψη, επεξεργασία και προβολή πανοραμικών φωτογραφιών με την ίδια μέθοδο περιστροφής.

Πηγή: Business Insider

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια