Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επιλογής Τσίπρα για την Αθήνα

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επιλογής Τσίπρα για την Αθήνα Facebook Twitter
6

Εκτός σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας έθεσε τον εαυτό της η Ελένη Πορτάλιου, επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, ασκώντας κριτική στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πρότεινε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος και υπό συγκινησιακή φόρτιση, η κ. Πορτάλιου έκανε λόγο για "από άνω" πρόταση του κόμματος για τον Δήμο της Αθήνας, που, όπως είπε, «ακυρώνει ουσιαστικά τις λειτουργίες ενός κόμματος της Αριστεράς".

Κριτική για τον τρόπο επιλογής των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και άλλοι σύνεδροι, ενώ κάποιοι μετά την ομιλία της κ. Πορτάλιου έσπευσαν να απευθύνουν έκκληση για ενότητα.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολίασε κανείς την πρόταση για περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που έγινε στην αδέκαστη, αντικειμενική δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αγλαΐας Κυρίτση.
Συμφωνώ ότι αυτά τα κάνουν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιό ΠΑΣΟΚ. Ενώ ΝΔ, ΑΝΕΛ, Νέο ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή κλπ επιλέγουν υποψηφίους με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες.!!!!
Μάλλον δεν πρόσεξες το ''κομμα αριστεράς'' στην πρόταση. Δεν περιμένει κανείς απο την ΝΔ, την ΧΑ, τους ΑΝΕΛ να λειτουργήσουν έτσι άλλα το περιμένουν απο ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζετε προοδευτικό και αριστερό.