Mαθητές ράπαραν κάλαντα στον Ιερώνυμο

Mαθητές ράπαραν κάλαντα στον Ιερώνυμο Facebook Twitter
8

Διαφορετικά κάλαντα άκουσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων που τον επισκέφθηκαν μαζί με άλλα σχολεία.


Τρεις μαθητές του Λυκείου είπαν τα διασκευασμένα τους κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο με στίχους όπως "Οι λέξεις μου ελάχιστες και κρύες σαν την πάχνη, ο λόγος σου θερμότητα στην κρύα ανθρωπότητα" και "όσο και να χτυπούν την Εκκλησία μας δεν πέφτει, πάντα θα υπάρχει ένας Ιούδας με μορφή υπηρέτη".

Σύμφωνα με το dogma.gr, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα παιδιά για την έκπληξη και τους ευχήθηκε καλές γιορτές, προσφέροντας τους από ένα σταυρό ως ευλογία.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Μπράβο στα παιδιά! για τους στίχους και το νόημά τους. γι αυτά που ήθελαν να πουν και τα είπαν με το δικό τους τρόπο. Από μένα σεβαστός. Χαίρομαι που νέα παιδιά "κηρύσσουν" την αγάπη και υποστηρίζουν την πίστη τους πιο ηθικά και αγνά από τους όποιους ...παπάδες!
Εγώ παλι λυπάμαι να βλέπω νέα παιδιά στα οποία πέτυχε η πλύση εγκεφάλου κι αντί να χαρούν τη ζωή τους κάθονται και φτιάχνουν στίχους για αιρετικούς, "δοξασμένους" μάρτυρες και προδότες της πίστης τους...