Πάγκαλος: «Να βγουν εκτός νόμου Χ.Α. και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ»

Πάγκαλος: «Να βγουν εκτός νόμου Χ.Α. και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
13

«Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος,» δηλώνει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτηρίζει επίσης «γελοίο» τον Αλέξη Τσίπρα και «συγκυριακό προϊόν». Ο πρώην υπουργός προτείνει μάλιστα να μην βγει εκτός νόμου μόνο η Χ.Α. αλλά και ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον κ. Σαμαρά λέει: «Για μένα είναι έκπληξη. Διότι και για λόγους πολιτικής προέλευσης και με βάση τι είχε προηγηθεί πίστευα ότι θα δυσκολευθεί πολύ να διαμορφώσει ένα συναινετικό κλίμα των κομμάτων που τον στηρίζουν. Μέχρι στιγμής ωστόσο δημιουργεί ελάχιστες αφορμές για κριτική. Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα θα έλεγα «όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος».


Για τον Αλέξη Τσίπρα λέει ότι «πρόκειται περί γελοίου ατόμου» και συμπληρώνει:  «Ο κ. Τσίπρας είναι συγκυριακό «προϊόν». Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της. Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου.»

Σε ερώτηση για την πρόταση που έχει κάνει να βγει εκτός νόμου η Χ.Α. ο κ. Πάγκαλος προτείνει το ίδιο να γίνει και με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν μπορεί ο τραμπουκισμός της Χ.Α. να είναι καταδικαστέος, αλλά αυτός του ΣΥΡΙΖΑ επαναστατικός. Επομένως, εκτός νόμου θα έλεγα ότι πρέπει να απειληθεί ότι θα βρεθεί όχι μόνον η Χ.Α., αλλά και κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αν συνεχίσουν συστηματικά να εμποδίζουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων.»

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
εκανα το λαθος και ειδα λιγο σε συνεντευξη του στη φλεσσα. μαζι στις ερωτησεις και ενας καθηγητης τσουκας(?)καποια στιγμη λεει ο τσουκας: το πολιτικο αισθητηριο σας δεν επιασε το σφυγμο του κοσμου παγκαλος (διακοπτει)΅δηλαδη να κανουμε οτι λεει ο κοσμος? τσουκας: οχι δεν ειπα αυτο...μαλιστα . καθηγητης και αιρετος συμφωνουν οτι δεν πρεπει οι εκλεγμενοι να κανουν αυτο που λεει ο κοσμος , αυτο για το οποιο τους ψηφισε.αντε και εις ανωτερα.κατα τα λοιπα μιλαμε για πολιτικο με 35 χρονια σε κορυφαιες θεσεις ο οποιος μενει στην ιστορια για δυο ξεφτιλες: οτσαλαν και ιμια....
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο εν λόγω παροπλισμένος πολιτικός, (παροπλισμένος γιατί δεν είχε το σθένος να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο γιατί απλά ήξερε ότι ο κόσμος θα του έριχνε ένα ξεγυρισμένο ΜΑΥΡΟ), είπε το αλησμόνητο: "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ"...αυτός είναι συγκεκριμένος τύπος που τολμα και κρίνει όλους τους άλλους πλην του εαυτού του.
Μιλάει ο τύπος που διετέλεσε επι σειρά ετών υπουργός και έχει άμμεση ευθύνη για την πτώχευση της χώρας. Μιλαέι ο τύπος που το κόμμα του όπως και το κόμμα της Ν.Δ κυβέρνησαν επι 32 συναπτά έτη και είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια και πτώχευση της Ελλάδας. Εχει το θράσος και μιλάει και προκαλεί με τις μπουρδολογιες του . Καλο θα ήταν τύποι σαν και αυτόν να μην μιλάνε δημόσια καθόλου, αρκετά έκαναν κακό στην χώρα, ας μας κάνουν την χάρη και ας το βουλώσουν!
δεν είναι και για να ανησυχούμε φοβερά - μάλλον θα έπεσε παραπάνω λίπασμα στις πολλές ντοματοσαλάτες που τρώει (μαζί με μέρικους όψιμους και μη υπαλλήλους του...). Τόσο έξυπνος και βαρύμαγκας πάντως και να μην τολμάει να ονομάσει ποιές συνιστώσες του Σύριζα είναι οι βίαιες και ποιές οι μη-βίαιες (ευτυχώς που το ανακάλυψαν οι σχολιαστές εδώ μέσα...)
χμμ ποιός ξέρει τι παιχνίδια παίζονται πάλι πίσω και πάνω στις πλάτες μας και τον έπιασε ξαφνικά η αγάπη για τον Σαμαρά.Ότι τα σκατά και η κουτάλα."Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν" ναι βέβαια αλίμονο....μόνο πασοκ και νδ! μέχρι το τέλος του κόσμου!
Ο Πάγκαλος παραμένει ένας επικίνδυνος ανόητος κι έρχεται μάλλον για πολλοστή φορά να αποδείξει πως παρά τα άρθρα της Lifo που εσχάτως τον εντάσσουν στις αδικημένες περιπτώσεις αποδεκτών κατηγόριας και αναθέματος από το κοινωνικό σύνολο, προφανώς ως αποδιοπομπαίος τράγος, ολότελα δίκαια απολαμβάνει τέτοιας αντιμετώπισης.Μολονότι δεν ανήκω στους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και λοιπών παραφυάδων, είναι αξιοκατάπτυστο να ταυτίζεται στη συνείδηση του κόσμου η δράση, οι τακτικές κι η ιδεολογική εσάνς νεοναζισμού της ΧΑ, με εκείνη ενός πολιτικού κόμματος όπως το προαναφερθέν. Ο πιθανότατα εμπαθής Πάγκαλος που έχει πάρει προσωπικά την κόντρα του με τον Τσίπρα, εξωραΐζει τη δεδομένη στιγμή τα φασιστικά μορφώματα, λέγοντας στον κόσμο πως δεν είναι περισσότερο επικίνδυνα από αυτά μιας αριστερής κίνησης, που κι όταν εκτρέπεται δεν διαθέτει χαρακτηριστικά μαφιόζικης συμμορίας. Έτσι σταδιακά συνηθίζει την κοινωνική συνείδηση στο να αποδέχεται τη ΧΑ ως κάτι που δεν ξεφεύγει ολότελα πολιτικά άλλων υπαρχόντων στη Βουλή κομμάτων, δεν συνιστά πρωτοφανές στίγμα για μια ήδη πληγείσα δημοκρατία από τη διαφθορά και τη διαπλοκή για την οποία κι ο ίδιος φέρει ευθύνη.Ίσως όμως τελικά η απάντηση στο ειδεχθές φαινόμενο ΧΑ είναι να την αγκαλιάσει τελικά η πολιτική και δημοσιογραφική δυσωδία. Όσο η τελευταία την -τάχα μου- πολεμάει, τόσο διογκώνεται στην αντίληψη του κόσμου η άποψη πως συνιστούν τους άφθαρτους που κυνηγάει το σύστημα.
Άψογος! Κι ύστερα ρωτάμε πώς φτάσαμε ώς εδώ. Κάτι τέτοια μυαλά σαν του Πάγκαλου ήταν στο τιμόνι της χώρας και τώρα κάνυν το παν να εξομαλύνουν την εικόνα της Χ.Α.
ζητω η δημοκρατια της Πασοκονεαδημοκρατιας με την εκλογικη πελατεια ανθρωπων λογικων και ετοιμων να ξεβολευτουν και να αγωνιστουν για το καλο της πατριδας....Α ρε Παγκαλε τιποτα πιο μακροημερευον απο τα συμφεροντα σας και τιποτα πιο οπορτουνιστικο απο την υποστηριξη του τελειωμενου πασοκ και της απνοης δημαρ στην νδ..!!!Αυτη και αν ειναι συγκυριακη κυβερνηση.
Το ήθος του ανδρός... Τώρα που τον ξέρασε το σύστημα γλύφει εκεί που έφτυνε για να επιβιώσει. Μή βρίζεις πολύ τον Τσίπρα άχρηστε γιατί μπορεί σε λιγα χρόνια να τον παρακαλάς...