«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα»

«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα» Facebook Twitter
94

Ευθέως πλέον δηλώνει τη στήριξη του στη «Χρυσή Αυγή» ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εκδήλωσε χθες τα συναισθήματα του κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου.

«Επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χ.Α.», είπε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας ότι  «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».» Τουλάχιστον αυτή έχει μέσα της τη λέξη «Αυγή»», πρόσθεσε.

Για το Μιχαλολιάκο δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να είναι στη φυλακή ένας αρχηγός κόμματος, υποστηρίζοντας ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;», είπε.

 «Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος» σημείωσε.

Επιτέθηκε δε και κατά του κ. Στουρνάρα, λέγοντας:  «Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε».

 

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Τι ειναι χειρότερο;το οτι αυτος ο τύπος υποστηρίζει τους νεοναζι η οτι οι δίσκοι του γίνονται πλατίνιενοι;καμια σωτηρία γι αυτη τη χώρα!
Απορώ με τέτοια είδωλα γιατί ακόμα δεν έχουμε πάει μπροστά ακόμα.. Λίγο να τον ακούγαμε βρε αυτό τον άνθρωπο.. Στο τόσο, δεν του μοιάσαμε..Α ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται μερικοί μερικοί.. ή θα πάει τσάμπα κι αυτή;;Δεν ξέρω.. είχε δεν είχε, με μπέρδεψε ο καλλιτέχνης πάλι..Ναζί κανείς ή να μη ΖΕΙ?
Δυστυχώς είμαστε πάντα οι Έλληνες στα δύο άκρα. έτσι βολεύει κάποιους κι εμείς σαν πρόβατα πέφτουμε στην παγίδα τους! τόσα χρόνια που ξεχειλώναμε τη Δημοκρατία, που αρμέγαμε το κράτος, που είχαμε ήρωα τον Αντρέα και κάθε λογής λαμόγιο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. αντί λοιπόν να δούμε τι έφταιξε και η Χρυσή Αυγή έχει φτάσει στο 10% εμείς κράζουμε κάθε έναν που την υποστηρίζει. Το δύστυχες είναι ότι με την ίδια (άκρως δικαιολογημένη και επιβεβλημένη διότι η Δημοκρατία είναι το ιδανικότερο πολίτευμα) όρεξη δεν κράζουμε και το άλλο άκρο. θεωρούσαμε όμως δημοκρατικό τόσα χρόνια να σπάει ο κάθε αναρχικός τα πάντα σε κάθε πορεία, γιατί έτσι εκφράζεται. θεωρούσαμε δημοκρατικό να κλείνει το ΠΑΜΕ τα αεροδρόμια και την Ακρόπολη. θεωρούσαμε δημοκρατικές τις καταλήψεις σε κάθε είδους δημόσιο κτίριο. θεωρούμε αντιδημοκρατικό να συλλαμβάνονται οι μαύροι που πουλάνε θήκες για κινητό με 3euro -χωρίς βέβαια να μας περνάει από το μυαλό ότι το μαγαζάκι της γειτονιάς μας απασχολεί κι έναν υπάλληλο κι έχει να πληρώσει κι ένα ενοίκιο- και τόσα άλλα. όσο λοιπόν συνεχίζεται να γίνεται αυτό η Χρυσή Αυγή θα μεγαλώνει ό,τι κι αν κάνει, όσους κι αν βλάψει. κι εμείς θα τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... Απλή λογική είναι. Πού να τη βρούμε σε αυτή τη μικρή χώρα όμως...
Εγω δεν θα διαφωνισω μαζι σου αλλα αυτο που λες ειναι ατοπο την συγκεκριμενη στιγμη. Αυτη η λογικη ''υπαρχουν και αλλοι που κανουν παρανομιες εκτος απο μενα'' δεν δινει αυτοματα ελαφριντικο στην αλλη πλευρα να κανει οτι θελει.
Αγαπητέ paco σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το προηγούμενο σχόλιο μου.. έγραψα το εξής "αυτά που κάνουν οι χρυσαυγίτες όπως σωστά τα έγραψε ο paco από πάνω είναι κατακριτέα, απαράδεκτα, πκατάντια για το λαό μας και πολλά άλλα." τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό? Δεν σου αρέσουν οι λέξεις που χρησιμοποίησα? βάλε άλλες. Εξηγώ πού βρήκε πατήματα η χρυσή αυγή κι έφτασε από το 0,2 που ήταν στο 10%.αυτή έιναι η γνώμη μου. κινείται στο γενικό πλαίσιο ανομίας. εκτός κι αν θεωρείς τις πράξεις της εντός νόμου. εκμεταλλεύεται "όπως οι δικηγόροι" τα παραθυράκια που εμείς τόσα χρόνια αφήνουμε σε όλους και στους ίδιους μας τους εαυτούς. το παράδειγμα με την οπλοφορία στη Βουλή δε σου άρεσε? δεν ξέρω σε τι διαφωνείς, πραγματικά.
μόνο οι αριστεροί δικαιούνται να τραγουδάνε? δεν θα πάνε να ακούσουν πολιτικό λόγο. να τραγουδάει θα τον ακούσουν. και μπορεί να μην συμφωνούμε με τις θέσεις του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχει φωνή ή όχι.
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του. Για μένα μπορεί να είναι ο 2ος Καζαντζίδης, για σένα η φωνή του να είναι χειρότερη από του Βας Βας. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Είναι χαρακτηριστική η φωνή του. Δεν υπάρχει περίπτωση να κράξω όποιον δεν του αρέσει. γούστα είναι αυτά. διότι αν εξαιρέσεις 2-3 φωνές που είναι καθολικά αποδεκτές (Μαρινέλλα - Καζαντζίδης) οι υπόλοιπες είναι όλες πώς ακούγονται στον καθένα.
αγαπητέ Θα Δούμε απλώς πιστεύω ότι η μουσική δε λειτουργεί έτσι. αν ένα τραγούδι δεν έχει στίχο πολιτικοποιημένο τότε είναι απλά ένα τραγούδι.θα τον κράξω τον τραγουδιστή για τις πολιτικές του πεποιθήσεις,αλλά εγώ αν μου αρέσει θα το ακούσω το κομμάτι. και με την punk σκηνή δε συμφωνώ αλλά και sex pistols άκουγα κοκ. απλά λέω ότι είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Ρε φίλε, έλεος! Το να λες οτι είσαι "φιλελευθερος" και να μην κανεις εμετο με τετοιους τύπους ΔΕΝ γινεται!!!ΔΕΝ εισαι φιλελευθερος, δεξιουλης της κακιας ωρας εισαι....εξ ου και το μεγαλυτερο προβλημα σου στην Ελλαδα ειναι (φυσικα) οι αριστεροι....
Αγαπητέ tktk δεν ξέρω πώς έβγαλες τα συμπεράσματα αυτά. μάλλον αυθαίρετα. πού διάβασες ότι συμφωνώ με τον τύπο κι ότι είμαι μαζί του σε ό,τι λέει. είπα στην ουσία ότι έχω τραγουδήσει και τον Αετό και την Στέλλα τη Σμυρνιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξανακούσω τα τραγούδια αυτά επειδή ο Νότης είναι χρυσαυγίτης. άσε που τόσα χρόνια ξέρουμε ότι έχει αυτές τις ιδέες. τα έχει ξαναπεί αυτά.
Αγαπητέ tktk δε σε χαρακτήρισα, ούτε σε έκρινα. εσύ αντίθετα το έκανες και πολύ γρήγορα και πολύ αυθαίρετα. κρίμα που δεν μπορείς να δεχθείς ότι δεν είσαι αυθεντία κι ότι υπάρχει και κάτι διαφορετικό από την αριστερή σου φασίζουσα ιδεολογία.
Σε έκρινα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Σε αυτη τη δυσκολη στιγμη, το να υπερασπιστεις ενα χρυσαυγιτη, εστω και "καλλιτεχνικα", φανερωνει τον ζηλο σου για άλλα πραγματα. Και στο λεω εγω, που ΔΕΝ ειμαι αριστερος (βεβαια σε οποιον ακροδεξιο εχω "επιτεθει" με χαρακτηριζει παντα αριστερο, γιατι αυτη ειναι η εμφυλιοπολεμικη εμμονη σας, που ακομα μας κατατρεχει). Ειμαι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πραγματικος, κατι απο το οποιο εσυ απεχεις ετη φωτός. ΥΓ Δεν ειπα οτι συμφωνεις μαζι του, η "ατζεντα" σου ειναι πιο πλάγια....προδιδεσαι.
με τον ίδιο τρόπο που "προδίδομαι" εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο "προδίδεσαι" κι εσύ. οπότε λίγο άκυρο αυτό που υποστηρίζεις. Και καλό θα ήταν να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που γράφω. Πού υπερασπίστηκα τον Νότη;έχω γράψει 10 φορές ότι για τον άνθρωπο Νότη έχουμε οι περισσότεροι εδώ την ίδια άποψη. όσο για τον φιλελευθερισμό σου μάλλον δεν ξέρεις καν τον ορισμό. διότι τα επιχειρήματα σου άλλα δηλώνουν.όποιος σκέφτεται διαφορετικά από σένα αμέσως είναι δεξιούλης της κακιάς ώρας, τον διακατέχει εμφυλιοπολεμική εμμονή, έχει πλάγια ατζέντα. Εσύ είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που μιλάει ειλικρινά και από καρδιάς!τις ιδεολογίες και τις "εμφυλιοπολεμικές εμμονές" τις έβαλες εσύ σε αυτή την κουβέντα οπότε συνέχισε να ζεις με αυτές και τον "φιλελευθερισμό" σου...
Και μια ο λόγος περί φοροδιαφυγής να πούμε και κάτι ακόμα. Είναι νόμιμο να συνάπτονται δάνεια μεταξύ ιδιωτών, άρα ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου νόμιμα σύναψε το δάνειο μεταξύ του νυν προέδρου της δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια για να μπορέσει να μπει κάτω από ένα κεραμίδι. Το ερώτημα είναι άλλο, οι συμβάσεις δανείων μεταξύ ιδιωτών προσκομίζονται στην εφορία και επιβαρύνονται με χαρτόσημο 3% επί του ποσού του δανείου, οι εν λόγω κύριοι τήρησαν αυτή την διαδικασία? για έχουμε μία περίπτωση φοροδιαφυγής που αφορά ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες