Το ανώτατο δικαστήριο της Κένυας θα ερευνήσει την υπόθεση έξι βιαστών

Το ανώτατο δικαστήριο της Κένυας θα ερευνήσει την υπόθεση έξι βιαστών Facebook Twitter
2

Το Εθνικό Συμβούλιο για την Απονομή Δικαιοσύνης στην Κένυα θα επιληφθεί του θέματος που έχει προκύψει με την σκανδαλώδη τιμωρία έξι βιαστών ενός μικρού κοριτσιού. Οι έξι άνδρες άρπαξαν το 16χρονο κορίτσι τον Ιούνιο ενώ επέστρεφε από την κηδεία του παππού της σε χωριό του δυτικού τμήματος της χώρας και αφού το βίασαν το πέταξαν σε ένα χαντάκι.

Το κορίτσι, που έχει μείνει παράλυτο, αναγνώρισε τους 3 από τους έξι άνδρες, αλλά η αστυνομία δεν τους απήγγειλε κατηγορίες, παρά μόνο τους "τιμώρησε" με το να κόψουν το γρασίδι γύρω από το αστυνομικό τμήμα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό είναι.Θάνατος για συναινετική ομοφυλοφιλία, κούρεμα του γρασιδιού για τον ομαδικό βιασμό.Αυτές είναι οι Αξίες, που κάποιοι, ακόμα και από τον παρ΄ ημίν "αντι-ιμπεριαλιστικό" - αντιδυτικό χυλό προβάλλουν είτε ως γνησιότερες από την παρηκμασμένη Δύση, είτε υπό την έννοια κοίταξε εκεί πώς είναι, κάτσε όπως είσαι εδώ, καλά είμαστε. όχι να κοιτάξεις το καλύτερο.Πυρήνας αυτής της κατάντιας είναι 1) η ψυχική συνάφεια της αστυνομίας προς τους δράστες. Αισθάνονται δηλαδή οι αστυνομικοί που το έκαναν αυτό κοντά τους, θα μπορούσαν να είναι φίλοι τους.2) η λογική ότι μέσα στην κοινωνία το ισχυρότερο μέρος ορίζει την ηθική, άρα τελείωνε με τις μ@λ@κίες περί δικαιοσύνης.