ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ρατσιστική επίθεση με σκυλιά σε Ελληνοαιγύπτιο

Ρατσιστική επίθεση με σκυλιά σε Ελληνοαιγύπτιο Facebook Twitter
4

Καταγγελία για επίθεση από άγνωστους με σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας, έκανε στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, Ελληνοαιγύπτιος. Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος, την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία Αττικής, δέχτηκε επίθεση με τους δράστες να τον χτυπούν με αλυσίδες στο κεφάλι. Αποτέλεσμα να υποστεί μερική τύφλωση στο ένα μάτι.

Οι δράστες ήταν 3-4 μαυροντυμένοι άνδρες με σκυλιά που τον επιτέθηκαν μόλις κατέβηκε από το τρόλεϊ.

 «Φορούσαν μαύρα, ήταν 3-4 άτομα –όλοι άντρες. Είχαν μαζί τους 2-3 σκυλιά, τα οποία προέτρεπαν να με δαγκώσουν. Κατάλαβα ότι ήταν Έλληνες επειδή με έβριζαν, με έλεγαν “παλιομ*λ*κ*”. Άρχισα να τους λέω ότι κι εγώ ήμουν Έλληνας αλλά δεν με άφηναν. “Έλληνας, ε;” απαντούσαν και συνέχισαν να με χτυπούν με τις αλυσίδες», αφηγείται ο 21χρονος.

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εχει ξεφυγει η κατασταση εντελως, πραγματικα δε ξερω τι αλλο θα δουμε. Τι παει να πει αν εισαι Ελληνας ή οχι; Λιγοτερο ανθρωποι ειναι οι ξενοι και τους χτυπανε ετσι τα ζωα; Ελεος πραγματικα.