Μιχαλολιάκος και Παππάς ζήτησαν να πάνε εκκλησία

Μιχαλολιάκος και Παππάς ζήτησαν να πάνε εκκλησία Facebook Twitter
3

Να προσευχηθούν σε εκκλησία, σήμερα Κυριακή, ζήτησαν οι Μιχαλολιάκος και Παππάς από τη διοίκηση των φυλακών, ωστόσο επειδή εκκλησία υπάρχει μόνο στην ανδρική πτέρυγα, η διοίκηση το απαγόρευσε για λόγους ασφαλείας.

Αρχηγός και υπαρχηγός, ζήτησαν επίσης να μείνουν στο ίδιο κελί, κάτι που έγινε δεκτό. Τους δόθηκαν λόγω κρύου, μια επιπλέον κουβέρτα και σόμπες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Τους δόθηκαν λόγω κρύου, μια επιπλέον κουβέρτα και σόμπες."Κανονικά, σαν γνήσιοι Σπαρτιάτες - μια και κάνουν και τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό - απόγονοι του Λεωνίδα (ή μάλλον του Εφιάλτη) δεν θα έπρεπε να την κοιμούνται γυμνοί στα πατώματα, να πλένονται μόνο με παγωμένο νερό και να τρώνε μέλανα ζωμό; Αυτές οι πολυτέλειες είναι που διέφθειραν την νεολαία μας...άκου εκεί σόμπες και κουβέρτες!
Επίσης δεν καταλαβαίνω, τι διαφορά έχουν από τους υπόλοιπους κρατούμενους; Ή όποιος κρυώνει στον κορυδαλλό παίρνει αμέσως έξτρα κουβέρτα και σομπίτσα μην πουντιάσει;