Άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα Facebook Twitter
5

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα  ζήτησε η αστυνομία σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το τηλεφώνημα έγινε πιθανότατα από κάποιον από τους δύο που βρίσκονταν στην καφετέρια και αντάλλαξαν έντονες ματιές με τον 34χρονο, την ώρα που έβλεπαν το ποδόσφαιρο.

Η έρευνα αναμένεται να εντοπίσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έγιναν ή τα μηνύματα που στάλθηκαν, προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη κι άλλα άτομα για το ειδεχθές έγκλημα. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, όταν το θύμα βγήκε στο δρόμο αυτόν και την παρέα του, τους περίμεναν ήδη περίπου 20 άτομα και άρχισε ο διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου έφτασε στο σημείο ο 45χρονος και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.

Αυτό που έχει ξεκαθαριστεί είναι ότι ο δράστης ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για να πάει στο σημείο που ήταν ο 34χρονος αντιφασίστας και οι φίλοι του. Αυτό το καταθέτει και η σύζυγος του, η οποία λέει ότι ο άνδρας της έβλεπε το ποδόσφαιρο στο σπίτι, όταν του τηλεφώνησαν και έφυγε άρον άρον.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας» αναφέρεται στο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Για την κατάσβεση επιχειρεί και ελικόπτερο - Ανησυχία από τον τοξικό καπνό
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν αρση του απορρητου χωρις ανακοινωσεις και φανφαρες και αφου βρουν και επεξεργαστουν τα δεδομενα που θα προκυψουν να κανουν την σχετικη ανακοινωση.