Η Ελλάδα αναστενάζει σε χιλιάδες food blogs και sites μαγειρικής, σε ατελείωτη μπουρδολογία σε στήλες μαγειρικής που γράφει ο κάθε ένας που μπορεί να ξέρει να φτιάχνει το πολύ αυγά τηγανητά. Αυτή είναι η Ελλάδα, της υπερβολής και της ακατάσχετης φλυαρίας χωρίς ουσία και νοστιμιά. Θέλει πολύ δουλειά, αυτογνωσία και κυρίως αξιοπρέπεια και σεβασμό σε κάθε επίπεδο για να ξυπνήσουν μυαλά και αισθήσεις. Περαστικός από την στήλη σας, ότι λατρεύω στην Lifo είναι η στήλη Μικροπράγματα που αποτυπώνει το μεγαλείο της ελληνικής πραγματικότητας. Θα είχε ενδιαφέρον η ματιά του Δημοκίδη στο φαινόμενο κάτι ψήνεται/ δεν τρώγεται/ κανείς δεν μαγειρεύει σωστά αλλά όλοι έχουν άποψη.
Σχολιάζει ο/η