Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένας Μοντριάν στον φούρνο σας

Η pastry chef του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο δημιουργεί φαγώσιμα έργα τέχνης

Ένας Μοντριάν στον φούρνο σας

H Caitlin Freeman είναι υπεύθυνη για τα γλυκά του Blue Bottle Café που βρίσκεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί περιδιαβαίνει τους διαδρόμους αναζητώντας έμπνευση για τα γλυκά της, παίρνοντας ιδέες από καλλιτέχνες όπως Andy Warhol, Cindy Sherman, Henri Matisse, Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, Wayne Thiebaud και άλλους. Οι ιδέες της τώρα κυκλοφορούν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Modern Art Desserts" για ανθρώπους που αγαπούν τα γλυκά και την τέχνη.


Κέικ "Damien Hirst"
Kέικ Damien Hirst, "Amylamine"
Παγωτό "Dijkstra"
Σούπα ντομάτας "Donald Judd"
Ύμνος στο τετράγωνο, "Josef Albers"
Άσπρη ζεστή σοκολάτα 'Jeff Koons'
"Alejandra Cartagena"
Kώνος παγωτού "Tony Cragg"
Παρφέ "Avedon"
H Arabella του John Zurier

"Rosana Castrillo Diaz"
Toστ - μαρμελάδα - "Rothko"
Tα σχέδια για τον 'Rothko"
Σχέδια "Damien Hirst"
Σχέδια για τη σούπα ντομάτας

Το βιβλίο της βρίσκεται και εδώ και ο κατάλογος είναι εδώ.