Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο δημοσιογράφος γεύσης και τα βάσανά του

Η Ελένη Ψυχούλη μας πάει μια «βόλτα» πίσω από τις σελίδες, στα παρασκήνια της κριτικής των εστιατορίων.

Η διαδικασία πριν από το κείμενο και τα ντεσού της δημοσιογραφίας της γεύσης σε έναν βιωμένο μονόλογο, που προέκυψε έπειτα από δυο δεκαετίας εμπειρίας στα έντυπα της γεύσης: Η Ελένη Ψυχούλη κάνει μια κριτική στην κριτική εστιατορίων.

 

Αν έχετε κάτι να προτείνετε στην Ελένη Ψυχούλη, στείλτε mail στο podcast@lifo.gr συμπληρώνοντας στο θέμα «Η Πείνα».

Αν σας αρέσει η Πείνα της Ελένης Ψυχούλη, ακολουθήστε την στο Spotify, τα Apple Podcasts και τα Google Podcasts