Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι φωτογραφίες του Instagram που μάζεψαν τα περισσότερα likes την ημέρα των Όσκαρ

Justin Timberlake, Dwayne Johnson και Nina Dobrev αναδείχθηκαν νικητές στα social media την ημέρα της λαμπερής τελετής

Οι φωτογραφίες του Instagram που μάζεψαν τα περισσότερα likes την ημέρα των Όσκαρ

H απονομή των βραβείων Όσκαρ είχε τους δικούς της ξεχωριστούς νικητές.

Το «Moonlight», η Emma Stone και ο Casey Affleck απέσπασαν τις σημαντικότερες διακρίσεις της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου αλλά τα social media και ειδικά το Instagram ανέδειξε τους δικούς τους πρωταθλητές.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και τα video που απέσπασαν τα περισσότερα likes την ημέρα των Όσκαρ

Πρώτος απ' όλους, ο Justin Timberlake, ο οποίος ανέβασε το βίντεο από την τελευταία πρόβα πριν το σόου του στην τελετή απονομής και το είδε να ξεπερνά τις 2,5 εκατ. προβολές.

Δεύτερος ήταν ο "The Rock" ή αλλιώς Dwayne Johnson, ο οποίος το πρωί της Κυριακής ανέβασε μία φωτογραφία με τη μικρή του κόρη, ξεπερνώντας το 1 εκατ. likes.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ξανά ο Timberlake, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου εμφανίζεται να δένει τα παπούτσια του, αποσπώντας 990.000 likes.

Η ανακοίνωση της ηθοποιού Nina Dobrev (Vampire Diaries), πως θα αναλάμβανε να μοιραστεί την εμπειρία της στα Όσκαρ μέσα από τα social media του Vanity Fair της χάρισε 975.000 likes.

H Emma Roberts, ανιψιά της ηθοποιού Julia Roberts πόζαρε δίπλα σε μία φωτογραφία της διάσημης θείας της, μαζεύοντας πάνω από 640.000 likes.

Το μοντέλο Chrissy Teigen πόζαρε στο μπαρ του θεάτρου Dolby Theatre, με τους followers της να την επιβραβεύουν με 445.000 likes.

Μεταξύ των βίντεο που έκλεψαν την παράσταση ήταν και το «στριπτίζ» της Halle Berry μπροστά στην πισίνα του σπιτιού της.