Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

THE SMASHERS: Smashed tastes better!

Μόλις απολαύσεις ένα The Smashers burger, να ξέρεις ότι θα έχεις γίνει κι εσύ ένας φανατικός The Smasher!

THE SMASHERS

Οι The Smashers δεν ψήνουν ολόφρεσκα, ζουμερά μπιφτέκια. Τα «πατάνε» πάνω στην καυτή πλάκα και δημιουργούν τα εκρηκτικά Smashers Burgers! Αναβιώνοντας μια παράδοση που έχει ξεκινήσει στον αμερικανικό Νότο εδώ και 50 χρόνια περίπου, κάθε συνταγή είναι ένα μικρό θαύμα. Aπολαυστικά τραγανό εξωτερικά και παραμένοντας παράλληλα ιδιαίτερα χυμώδες και ζουμερό στο εσωτερικό, αυτό το μπέργκερ είναι από μόνο του μια εμπειρία. 

 

Φαντάσου, λοιπόν, την τραγανή και καραμελωμένη υφή του όταν την αγκαλιάζει το αφράτο ψωμάκι του και συνδυάζεται με τα πιο φρέσκα υλικά και τις μοναδικές σως των The Smashers. Στα must το πληθωρικό The Real Smashers burger που θα σου δώσει μια άκρως χορταστική εικόνα, με τριπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί τσένταρ, τηγανητό αυγό, μπέικον, ψητό κρεμμύδι και τη μοναδική smoky BBQ sauce. Εξίσου απολαυστικό είναι και το The Double Smashers burger με διπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί, μαρούλι iceberg, onion rings, πίκλες, smoky BBQ και baconnaise sauce. 

 

Aπολαυστικά τραγανό εξωτερικά και παραμένοντας παράλληλα ιδιαίτερα χυμώδες και ζουμερό στο εσωτερικό, αυτό το μπέργκερ είναι από μόνο του μια εμπειρία.

 

Οι The Smashers ξέρουν πολύ καλά να απογειώνουν και τη γεύση του κοτόπουλου που με την τραγανή νοστιμιά του δημιουργεί μια σειρά από crunchy προτάσεις – να δοκιμάσεις το Smash Crash με φιλέτο κοτόπουλο σε κρούστα δημητριακών, μπέικον, τσένταρ, iceberg, ντομάτα και ultimate sauce. Εδώ οι vegans θα βρουν τη δική τους αγαπημένη γεύση με φαλάφελ ή meat free burgers, ενώ δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στα Signature Rolls με κοτομπουκιές ή λουκάνικο Φρανκφούρτης που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή.

 

Ό,τι κι αν επιλέξεις, οι The Smashers το ετοιμάζουν μόλις το παραγγείλεις και το στέλνουν –βρίσκονται σε Ηράκλειο, Μαρουσι & Παγκράτι– για να το απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις. Μόλις απολαύσεις ένα The Smashers burger, να ξέρεις ότι θα έχεις γίνει κι εσύ ένας φανατικός The Smasher!

 

Αναβιώνοντας μια παράδοση που έχει ξεκινήσει στον αμερικανικό Νότο εδώ και 50 χρόνια περίπου, κάθε συνταγή είναι ένα μικρό θαύμα.

 

www.thesmashers.gr 

Facebook: TheSmashers_Burgers

Instagram: thesmashers_burgers