Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αmstel, Βest DJ Awards

Με ένα φανταστικό πάρτι στο κλαμπ Venue έληξε ο διαγωνισμός Best DJ Awards για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων Ελλήνων DJs.

Αmstel, Βest DJ Awards

Με ένα φανταστικό πάρτι στο κλαμπ Venue έληξε ο διαγωνισμός Best DJ Awards για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων Ελλήνων DJs. Η συμμετοχή του κοινού ήταν τεράστια. Με 10.000 ψήφους, η αγωνία για τους καλύτερους DJs ήταν μεγάλη. Τελικά, το κοινό δεν αδίκησε κανέναν και έβαλε στην κορυφή των επιθυμιών του τους DJs G-Pal, Ανδριανό Παππαδέα, Gogos, Βασιλη Τσιλιχρίστο και Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Η κορύφωση του πάρτι ήταν ο διεθνής DJ Bob Sinclar. Ο Παριζιάνος μαέστρος των decks έκανε ένα απίστευτο σόου, που έντυσε τη βραδιά με τους πιο δυνατούς ρυθμούς της σύγχρονης DJ σκηνής.

Η Amstel®Pulse, που ήταν χορηγός της βραδιάς, και η Planetworks δημιούργησαν μία πλατφόρμα διεθνών προδιαγραφών, φέρνοντας κοντά όλους τους φίλους της μουσικής, από DJs και μουσικούς παραγωγούς μέχρι free style χορευτές και τους απανταχού clubbers, σε ένα event που σίγουρα ανήκει στα καλύτερα του καλοκαιριού.