Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έρχεται το σίκουελ του Fight Club!

Μόλις το ανακοίνωσε ο συγγραφέας του μυθιστορήματος-θρύλου, Τσακ Παλάνιουκ

Έρχεται το σίκουελ του Fight Club!

 

Ο Τσακ Παλάνιουκ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει τη συνέχεια του Fight Club, του μπεστ σέλερ του 1996 που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1999 από τον Ντέιβιντ Φίντσερ, με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Έντουαρτ Νόρτον και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, αποκτώντας τεράστιο cult status με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Το σίκουελ θα έχει τη μορφή εικονογραφημένης νουβέλας και ο ίδιος ο Παλάνιουκ σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προετοίμασε τους φαν του για τα νέα:

 

 

Η πρώτη συζήτηση γύρω από το θέμα έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στο Comic-Con, ενώ στο tumblr του συγγραφέα ανέβηκε η εξής ανακοίνωση:

 

«Σχετικά με την εικονογραφημένη νουβέλα, είναι αλήθεια. Η Τσέλσι Κέιν με σύστησε σε καλλιτέχνες και δημιουργούς της Marvel, της DC και της Dark Horse, οι οποίοι με εισάγουν στη διαδικασία. Μάλλον θα έχει τη μορφή μιας σειράς βιβλίων που θα πιάσουν την ιστορία δέκα χρόνια μετά το «τέλος» του Τάιλερ Ντέρντεν. Σήμερα, ο Τάιλερ είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Ο Τζακ αδιαφορεί. Η Μάρλα βαριέται. Ο γάμος τους βρίσκεται στα όρια της μεσήλικης προαστιακής ανίας. Όταν ο μικρός γιος τους απάγεται από τον Τάιλερ, τότε ο Τζακ επιστρέφει στον κόσμο του πρότζεκτ Mayhem.

Σίγουρα θα είναι σκοτεινό και μπερδεμένο. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμα εξαιτίας περιορισμών με τα συμβόλαια. Του χρόνου θα κυκλοφορήσει το Beautiful You, αλλά αφού το σίκουελ του Fight Club θα έχει εικονογραφημένη μορφή, μπορεί ο εκδότης μου να επιτρέψει την κυκλοφορία του πριν το 2015...»