Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η υγιής αντίδραση της Χαρούλας Αλεξίου

Κωλοδάχτυλο σε αδιάκριτα φασιστοειδή!

Η υγιής αντίδραση της Χαρούλας Αλεξίου

Η κίνηση του διαχειριστή του καναλιού στο youtube να ανεβάσει το παραπάνω βίντεο είναι πράξη αφενός φασίζουσα και αφετέρου ικανή να φανερώσει τη βλακεία που τον δέρνει.

Πήγε ο ανόητος να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς, την Χάρις Αλεξίου, η οποία εκείνη την ώρα τραγουδούσε για τους φίλους της ή πρόβαρε τραγούδι για τη συναυλία της - δεν έχει καμία σημασία -, έλα όμως που τον πήρε χαμπάρι και τού'κανε ένα ωραιότατο κωλοδάχτυλο!

Μάλιστα, πρόκειται για τόσο μεγάλο κόπανο που θεώρησε ότι θα το ανεβάσει στο κανάλι του, θα κάνει χαβαλέ και εν τέλει θα ξεφτιλίσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Λογική φασίστα παπαράτσι, απ' αυτά τα κωλοπαίδια που στελέχωσαν τα ιδιωτικά χουντοκάναλα, που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να κλέψουν τα ημερολόγια και τις ατζέντες διάσημων προσώπων με σκοπό να βγάλουν στη φόρα τα ''άπλυτα'' τους. Εννοείται πως όλα όσα του σέρνω τώρα του τύπου δεν τα προκάλεσε το ότι θέλησε να απαθανατίσει ιδιωτική στιγμή της Αλεξίου, αλλά το ότι προσπαθεί να τη διασύρει δημοσίως με αποτέλεσμα να διασύρεται ο ίδιος σε απίστευτο βαθμό.

Εύγε, Χαρούλα!

Εγώ στη θέση σου θα του τό'κανα ολόκληρο, απ' τον αγκώνα και κάτω, τουτέστιν κωλόχερο και ουχί κωλοδάχτυλο!

* Τα σχόλια στο post αφαιρέθηκαν ξαφνικά, χθες βράδυ, από τον υπεύθυνο διαχειριστή των blogs της LIFO και όχι από μένα.