ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Dexter Mayfield είναι η ανδρική απάντηση στα oversized μοντέλα

O Dexter Mayfield είναι η ανδρική απάντηση στα oversized μοντέλα Facebook Twitter
3

Κολάν, διαφάνειες, σούπερ κολλητά κορμάκια, over-knee μπότες: αυτά φοράει και μάλιστα με αυτοπεποίθηση ένας 32χρονος που ήδη θεωρείται η ανδρική απάντηση των oversized μοντέλων στον χώρο της μόδας. Ο Dexter Mayfield προκαλεί συνειδητά, περπατώντας στα catwalks, με τα πιο εκκεντρικά ρούχα, μόνο και μόνο για να στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν μόνο καλλίγραμμοι άντρες εκεί έξω και ότι πρέπει να ακουστούν -και κυρίως να φανούν- και όσοι διαθέτουν δύσκολους σωματότυπους.

O Dexter Mayfield είναι η ανδρική απάντηση στα oversized μοντέλα Facebook Twitter

Ο Mayfield από το 2015 που ξεκίνησε, καταφέρνει να γίνεται θέμα συζήτησης, είναι ο αγαπημένος της Katy Perry και μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει και σε ένα βίντεο-κλιπ της, ενώ κάθε του κουβέντα είναι μία πραγματική αποθέωση του αντρικού σώματος. Όπως χαρακτηριστικά λέει, στον χώρο της μόδας έχουν γίνει βήματα για τους άνδρες με παραπανίσια κιλά, όμως αυτός ο αγώνας έχει ακόμη πολύ δρόμο.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Υπάρχει λόγος που κάποιοι κάνουν κάποιες δουλειές. Η δουλειά του μοντέλου προϋποθέτει αυτό που λέει η λέξη. Συμμετρικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά και γυμνασμένο σώμα, τον ''ιδεατό'' δηλαδή τύπο ανθρώπου. Το αν κάποιος βλέποντας ένα μοντέλο νιώσει ανασφάλεια επειδή δεν μοιάζει με αυτό είναι δικό του θέμα και εξαρτάται από την αυτοπεποίθησή του. Όλη η υστερία με τα oversized μοντέλα είναι απλά άλλη μια απόρροια της πολιτικής ορθότητας. ''Δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, αλλά δε θέλω να κάνω κάτι για να τον αλλάξω, οπότε αυτοί που μου το επισημαίνουν ότι πρέπει να αλλάξω είναι ρατσιστές, σεξιστές, ομοφοβικοί κλπ κλπ''