O πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να έρθει σε επαφή στη φυλακή της Καλιφόρνια με τον...υπερ-παραγωγό Φιλ Σπέκτορ που καταδικάστηκε σε 19ετή κάθειρξη για το φόνο της ηθοποιού Λάρα Κλάρκσον, ήταν ο serial killer Τσάρλς Μάνσον.
Ο Μάνσον που τη δεκαετία του 60 είχε ηχογραφήσει μουσική με διάφορους καλιφορνέζους μουσικούς, μεταξύ των οποίων και ο Ντένις Ουίλσον των Beach Boys, έστειλε μέσω ενός φύλακα ένα σημείωμα που διεμήνυε στον αμφιλεγόμενο παραγωγό ότι θα ήθελε να συνεργαστούν στη συγγραφή και παραγωγή κάποιων pop κομματιών.
Ο Φιλ Σπέκτορ φέρεται να δήλωσε μέσω του ατζέντη του "Παλιά σήκωνα το τηλέφωνο και συζητούσα με τον Λένον, την Τίνα Τάρνερ ή τη Σελίν Ντιόν και τώρα με ψάχνει για συνεργασία ο Τσάρλς Μάνσον".
Η συζύγος του Φιλ Σπέκτορ, Ρέιτσελ είπε στους New York Times σχετικά με το γεγονός, «Ήταν φρικιαστικό! Ο Φιλ δεν απάντησε ποτέ στην πρόσκληση του Μάνσον».
Ελλάδα /
Τσαρλς Μάνσον καλεί Φιλ Σπέκτορ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πώς έγινε η δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Ο αξιωματικός πήγε στο σημείο χωρίς να γνωρίζει ότι θύμα ήταν ο γιος του
Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια εξομολόγηση για το τι βρίσκει «πολύ δύσκολο» σε κάποιες βασιλικές περιστάσεις
Eurovision 2026 - Φωκάς Ευαγγελινός: «Θα ήθελα την πρώτη θέση όχι για εμένα, αλλά για τον Akyla»
Taste Atlas: Η «μη αναμενόμενη» ελληνική συνταγή με κοτόπουλο που εντάσσει στα καλύτερα πιάτα του κόσμου
Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν σε κάδο και κατέληξε στην πρέσα του απορριμματοφόρου