Απεργία την Πρωτομαγιά

Όταν η Σερ είχε το πιο δημοφιλές σόου της Αμερικής

 Όταν η Σερ είχε το πιο δημοφιλές σόου της Αμερικής Facebook Twitter
4

Με αφορμή το ανεκδιήγητο σόου με τους παρουσιαστές του ΑΝΤ1, –από τις χειρότερες στιγμές ever στην ελληνική τηλεόραση- θυμήθηκα ένα βίντεο στο YouTube με σκηνές από αυτό το σόου της Σερ από το 1975, από την αμερικάνικη τηλεόραση, με ντουέτα που ήταν ένα κι ένα.

Ήταν το πρώτο προσωπικό της σόου και είχε σαν τίτλο το όνομά της. Η Σερ τότε μόλις είχε πάρει διαζύγιο από τον Σόνι, τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είχαν κάνει ένα σωρό επιτυχίες από τη δεκαετία του ’60 και με τον οποίο παρουσίαζαν από το 1971 ένα άλλο πολύ πετυχημένο σόου(κι αυτό στο CBS) με τρελή τηλεθέαση. Το The Sonny & Cher Comedy Hour είχε διακοπεί το 1974 επειδή η Σερ έκανε αγωγή στον Σόνι κερδίζοντας αποζημίωση «για την άδικη εις βάρος της διαχείριση των εσόδων της από εκείνον κατά τη διάρκεια του γάμου τους» και την κηδεμονία της κόρης τους, Chastity.

Σε ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο κάτω από το βίντεο του Shame, Shame, Shame που τραγουδάει μαζί με την Tina Turner κάποιος έχει γράψει «Αυτές είναι η Beyonce και η Lady Gaga της εποχής τους». Και αν δεις προσεκτικά την εμφάνισή τους, θα καταλάβεις γιατί.

Το συγκεκριμένο προσωπικό της σόου ήταν μάλλον η πιο πετυχημένη στιγμή της στην τηλεόραση (ακολούθησαν αρκετές, κάποιες πάλι με τον Σόνι, όταν ξανα-μόνοιασαν, το 1976).

Για την ιστορία: Ο Σόνι, την ίδια περίοδο που η Σερ χαλούσε κόσμο με την εκπομπή της, δοκίμασε να κάνει δικό του σόου αλλά πήγε άπατο.

Σε ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο κάτω από το βίντεο του Shame, Shame, Shame που τραγουδάει μαζί με την Tina Turner κάποιος έχει γράψει «Αυτές είναι η Beyonce και η Lady Gaga της εποχής τους». Και αν δεις προσεκτικά την εμφάνισή τους, θα καταλάβεις γιατί.

Δεν μου άρεσε ποτέ η Σερ, μπορώ να την αντέξω μόνο στα πρώτα τραγούδια (των ’60s) όταν ήταν Sonny & Cher, αλλά οι εμφανίσεις της στα βίντεο που έχουν σωθεί από την εκπομπή της είναι καταπληκτικές. Ακόμα και όταν χάνει στα σημεία δίπλα στους σταρ καλεσμένους της, σώζεται από την κομψή (στα όρια της ανορεξίας) σιλουέτα της και τις περούκες που είναι αδιανόητες. Τότε είχε μόλις γίνει κυρία Geffen και ήταν στο peak της.

Δεν είναι και πολύ δίκαιο να συγκρίνεις τη Σερ με όσα έγιναν viral χθες, αλλά ήταν μια καλή αφορμή να θυμηθώ αυτά τα βίντεο:

Cher & Tina Turner - Shame, Shame, Shame

Cher & The Jackson 5 - I Want You Back Medley

Cher & David Bowie - Young Americans Medley

Cher & Raquel Welch - I'm a Woman

Cher & The Pointer Sisters - Elton John Tribute

Cher & Bette Midler - Trashy Ladies Medley

Και ένα σόλο:

Cher - (I Can't Get No) Satisfaction

4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Λατρευω να βλεπω τη Cher στις τηλεοπτικες της εμφανισεις, γιατι συνδυαζει 2 στοιχεια (που ουτε κατα διανοια δεν τα βρισκεις στα σαπισμενα σκουπιδια με τα οποια αδικα τη συγκρινει ο αρθρογραφος, αλλα το αναγνωριζει τουλαχιστον): την εξυπναδα και το χιουμορ.Εχει και φωναρα, ειναι και εκπληκτικη ηθοποιος, μεγαλο ταλεντο αυτη η γυναικα.
ατυχής σύγκριση κατά την ταπεινή μου άποψη. δεν μπορεί από την μια να έχουμε ανθρώπους χωρίς ταλέντο ή έστω με μόνο ταλέντο το κουτσομπολιό και από την άλλη μια ταλαντούχα προσωπικότητα με νούμερο ένα σε κάθε δεκαετεία της σύγχρονης μουσικής, υποκριτικό ταλέντο και μπρίο. Νομίζω πως η σερ θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την Ζωζώ Σαπουντζάκη από την εγχώρια σόου μπιζ και το σόου της ίσως με το "Με Αγάπη Άννα".