Πέντε λόγοι για να δείτε το επόμενο “Homeland”

Πέντε λόγοι για να δείτε το επόμενο “Homeland” Facebook Twitter
0
Πέντε λόγοι για να δείτε το επόμενο “Homeland” Facebook Twitter
H Claire Danes είχε αρχικά ξεκινήσει την καριέρα της ως Claire Chase...

 

1. Η Claire Danes

Η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της ως Claire Chase, στο ρόλο της σύνθετης έφηβης πρωταγωνίστριας της υπέροχης, βραχύβιας σειράς My So-Called Life, πριν κλείσει τα 15. Βραβείο Emmy.

O Στίβεν Σπίλμπεργκ είδε τη σειρά και αποφάσισε να την προσλάβει για την ταινία «η λίστα του Σίντλερ» αλλά τα σχέδια ακυρώθηκαν επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεχίζει τα μαθήματα της στην Πολωνία.

Και από τότε: ούτε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, ούτε επισκέψεις σε κλινικές αποτοξίνωσης, ούτε τα γνωστά τερτίπια για να μείνει στο προσκήνιο. Αργότερα έγινε (ξανά) διάσημη για τον ρόλο της στο Romeo+Juliet του Baz Luhrmann.

Επίσης, εμφανίστηκε σε βίντεο των Soul Asylum (η αξία της παρουσίας της εδώ, συζητήσιμη.)

2. Είναι μια από τις αγαπημένες σειρές του Ομπάμα

Πέντε λόγοι για να δείτε το επόμενο “Homeland” Facebook Twitter
Η Guardian έχει φτιάξει ένα κουίζ αντιπαραθέτοντας το σενάριο του Homeland με πραγματικά γεγονότα από τις ειδήσεις.

Μια –αμερικάνικη- αφήγηση σχετικά με την τρομοκρατία και του τι σημαίνει να είναι κανείς Αμερικανός σήμερα μπορεί να είναι κάτι πολύ πολωτικό και μονοσήμαντο. Πολλά μπορεί να πει κανείς για την προεδρία του Ομπάμα, αλλά για κάποιον που ενδιαφέρεται για μια αφήγηση που γίνεται μέσα από ξένα μάτια η σειρά μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Ο καθένας μας έχει τη θεωρία του για την τρομοκρατία, το γεγονός ότι αυτή τη σειρά βλέπει ο αληθινός πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει μια επιπλέον ενδιαφέρουσα διάσταση.

3. Τα παιδιά που παίζουν στη σειρά είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί

Η Morgan Saylor που πήρε το ρόλο της Dana Brody στο Homeland τώρα παίζει στο θέατρο, μετά από μια επιτυχημένη παρουσία ως έφηβη που τη μια στιγμή γελάει και την επόμενη κλείνεται μουτρωμένη στο δωμάτιο. Δείτε την οντισιόν της για το Homeland παρακάτω.

4. Ο F. Murray Abraham

Ο Dar Adal του Homeland έχει κερδίσει Όσκαρ για την ταινία Amadeus. Δείτε την βράβευση του 1985 σε μια τελετή άλλης εποχής, με άλλες ταχύτητες, χωρίς ορχήστρες που κόβουν λόγους στη μέση.

5. Το σενάριο δεν είναι τόσο τραβηγμένο, τελικά

Η Guardian έχει φτιάξει ένα κουίζ αντιπαραθέτοντας το σενάριο του Homeland με πραγματικά γεγονότα από τις ειδήσεις. Μπορείτε να βρείτε τι έγινε και τι όχι;

Κι ένας bonus λόγος:

Για να δείτε αν είχατε δίκιο που δεν το βλέπατε τόσο καιρό.

Πέντε λόγοι για να δείτε το επόμενο “Homeland” Facebook Twitter

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου θα γίνει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:30 στο FOX. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM