Το Game of Thrones θα γίνει όπερα

Το Game of Thrones θα γίνει όπερα Facebook Twitter
0

 

Η One World Symphony είναι μια εταιρεία από τη Νέα Υόρκη, η οποία οργανώνει τα 'Operasodes', ένας όρος εμπνευσμένος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και συνθέτη Sung Jin Hong, που σημαίνει «συναυλία που βασίζεται σε τηλεοπτική σειρά», με κομμάτια που υπάρχουν ήδη. Όπως γράφει η Guardian, οι θεατές της συναυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1-2 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη, θα ακούσουν μουσική του Βάγκνερ, της Άνι Λένοξ, του Προκόφιεφ, του Μότσαρτ και άλλων.

Ο Sung Jin Hong πιστεύει ότι το Game of Thrones προσφέρεται ιδιαίτερα για όπερα. «Η σειρά έχει ένταση, ίντριγκα και πάθος που οι όπερες παρέχουν εδώ και αιώνες: αποπλάνηση, εμμονή, εξαπάτηση, πολιτικοί ελιγμοί, ρομαντισμός, ερωτικές απογοητεύσεις, αιμομιξία – και αυτή είναι η αρχή.»

Δεν θα είναι η μοναδική σειρά που θα έχει την τιμή. Τα φετινά 'Operasodes' θα παρουσιάσουν επίσης το New Girl της Zooey Deschanel, καθώς και το Hannibal. Ειδικότερα, το Hannibal θα έχει την τιμή να παρουσιαστεί με πρωτότυπη μουσική, που έχει γραφτεί ειδικά για αυτή τη συναυλία, κάτι που θα γινόταν και για το Game of Thrones, αλλά το τέλος αυτής της ιστορίας είναι ακόμη άγνωστο.

Δείτε το Operasode του Breaking Bad, όπως παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο:

- Λ.Φ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM