Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Walking Dead

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Walking Dead Facebook Twitter
1

Ο 4ος κύκλος του The Walking Dead έληξε με το Rick και την ομάδα να οδηγούνται υπό την απειλή όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι - φυλακή.

Ο 5ος κύκλος, συνεχίζει ακριβώς από εκείνο το σημείο και θα αποκαλύψει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων στο Terminus. Με την ελπίδα θεραπείας του ιού στην Washington, η τύχη της ομάδας θα δοκιμαστεί από νέους χαρακτήρες, διαμάχες, εμπόδια, αλλά και απώλειες σημαντικών προσώπων που θα κλονίσουν την πίστη των επιζώντων. Ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί.

Το πρώτο τρίλεπτο τρέιλερ της επόμενης σεζόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο φαίνεται να είναι γεμάτο δράση. Ο Ρικ και η ομάδα του αντιμετωπίζουν τους μοχθηρούς κατοίκους του Terminus – χωρίς ακόμη να ξέρουμε με ακρίβεια ποιες είναι οι σκοτεινές τους ασχολίες – και όπως φαίνεται, εξαναγκάζονται ή προτείνουν να πάνε στην Ουάσινγκτον για να ανακαλύψουν σε τι οφείλεται αυτή η επιδημία που μετατρέπει τους νεκρούς σε ζόμπι.

Επίσης: πολλοί πυροβολισμοί, αποκεφαλισμοί, λιώσιμο και διατρήσεις κρανίων και όλα αυτά που μας κάνουν να συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αυτή τη σειρά.

Νέες ιστορίες θα ξεκινήσουν και άλλες θα διασταυρωθούν. Οι χαρακτήρες θα ζήσουν την αγάπη και το μίσος. Στιγμές ηρεμίας και απόλυτου τρόμου! Στην αναζήτηση ενός νέου καταφυγίου που θα μπορέσουν να αποκαλέσουν «σπίτι» ένα ερώτημα θα τους στοιχειώνει: «Ύστερα από όλα όσα έχουν δει και όσα έχουν κάνει, όλα όσα έχουν θυσιάσει, χάσει αλλά και κρατήσει ανεξάρτητα από το κόστος... Τι τελικά έχουν απογίνει;»

Info: Η σειρά θα προβληθεί και φέτος στην Ελλάδα από το κανάλι FOX, που είναι διαθέσιμο μέσω Nova, ΟΤΕtv, HOL και CYTA

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια