Ρούχα «Twin Peaks»

Ρούχα «Twin Peaks» Facebook Twitter
3

Η σειρά κράτησε μόλις δύο σεζόν, τελείωσε το 1991, αλλά εξακολουθεί να στοιχειώνει τις σκέψεις όσων την είδαν.

Το Twin Peaks ήταν μια από τις πιο σημαντικές σειρές της τηλεόρασης, ίσως μια πρωτοποριακή προσπάθεια ώστε να βγει η τηλεόραση από τα περιοριστικά δεσμά του τι θεωρείται 'πιασάρικο'. Το 1990 το ΑΒC πήρε μεγάλο ρίσκο γυρίζοντας μια σειρά που ξέφευγε εντελώς από τα συνηθισμένα, αλλά η προσπάθεια απέδωσε με το παραπάνω. Η σειρά έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που, περισσότερο από είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθούν να ριγούν με την χαρακτηριστική ατμόσφαιρα του κόσμου του Ντέιβιντ Λιντς, μεταξύ της πραγματικότητας και των σκοτεινών κινδύνων που κρύβονται στις ρωγμές της.

Η υπεύθυνη κοστουμιών της σειράς, Patricia Norris, η οποία συνεργάστηκε αρκετές φορές με τον Ντέιβιντ Λιντς στις δεκαετίες '80 και '90, βραβεύτηκε με Emmy για το επεισόδιο-πιλότο της σειράς με ρούχα – αναφορές στη δεκαετία του '50.

Η γοητεία του Twin Peaks έδωσε έμπνευση σε μια εταιρεία ρούχων, Suckers Apparel, να λανσάρει μια σειρά με κομμάτια που ονομάζονται «καπνίζοντας στο δωμάτιο των κοριτσιών» και «καλωσήρθατε στο Twin Peaks». Η επιτυχία είναι τεράστια. Τα τέσσερα φορέματα δεν είναι διαθέσιμα πλέον, αλλά μπορείτε να παρηγορηθείτε με τα κολάν που υπάρχουν ακόμα.


Ρούχα «Twin Peaks» Facebook Twitter

Ρούχα «Twin Peaks» Facebook Twitter

Ρούχα «Twin Peaks» Facebook Twitter


Η ίδια εταιρεία διαθέτει και ρούχα – ύμνους στον Ντέιβιντ Μπάουι.

Ρούχα «Twin Peaks» Facebook Twitter

Και βέβαια, τι θα ήταν η σειρά χωρίς την αξεπέραστη μουσική των τίτλων;

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια