Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof

Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof Facebook Twitter
6

Από τη Λένα Φουτσιτζή

 

 

 

Η Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1989. Ήταν η δεύτερη κόρη του ροκ σταρ Sir Bob Geldof και της τότε συζύγου του, Paula Yates.

 

Ήταν 6 χρονών όταν η μητέρα της εγκατέλειψε τον Sir Bob για τον τραγουδιστή των INXS, Michael Hutchence. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1996.


Το 2012 η Peaches περιέγραψε τον χωρισμό των γονιών της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Elle: «η μητέρα μου, που ήταν μια καταπληκτική γυναίκα, που έγραφε βιβλίο για την ανατροφή των παιδιών, που μας χάρισε ειδυλλιακά παιδικά χρόνια στο Κεντ, μεταμορφώθηκε στο φάντασμα μιας γυναίκας που έπαιρνε φάρμακα για να αντέξει τη ζωή της».

 

Ο Αυστραλός σταρ Michael Hutchence βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου του Σίδνεϊ το 1997. Τρία χρόνια μετά η μητέρα της Peaches πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης σε ηλικία 41 ετών.

Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof Facebook Twitter


Η Peaches παραδέχτηκε ότι έπινε πολύ και ότι έπαιρνε ναρκωτικά ως έφηβη, αλλά επέμενε πάντα ότι η ανάμνηση της μητέρας της τη συγκρατούσε πάντα για να μην ξεφύγει. «Πειραματίστηκα με ναρκωτικά, μέθυσα, πήγα σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν ήμουν πολύ άγρια. Θα μπορούσα να είμαι, θα μπορούσα να ξεφύγω, αλλά είχα συνέχεια στο μυαλό μου την κατάληξη της μητέρας μου».

 

Όμως για κάποια χρόνια η Peaches βρισκόταν στο προσκήνιο με κατηγορίες για μικροκλοπές από καταστήματα και για τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Το Μάιο του 2010 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο ίντερνετ από έναν άντρα που ισχυρίστηκε ότι έκαναν σεξ υπό την επήρεια ηρωίνης. Οι λεπτομέρειες ενός one night stand στο Λος Άντζελες, όταν η Peaches ήταν 21 χρονών, κυκλοφόρησαν όταν ένας Αμερικανός φοιτητής με το όνομα "Ben" έγραψε ένα αναλυτικό κείμενο στο Reddit, στο οποίο οι χρήστες περιέγραφαν τα πιο παράξενα one night stand που έχουν ζήσει.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που το όνομα της εμφανιζόταν συνδεδεμένο με χρήση ναρκωτικών. Τον Ιούλιο του 2008 λέγεται επέζησε από μια υπερβολική δόση που είχε ως αποτέλεσμα καρδιακή προσβολή, αλλά αρνήθηκε να μπει στο νοσοκομείο για να μην το μάθει ο πατέρας της.

 

Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof Facebook Twitter

 

Οι δικηγόροι της Peaches αρνήθηκαν ότι βρέθηκε σε κλινική της Σαϊεντολογίας με τον Ben, αλλά η ίδια είχε παραδεχτεί ότι ήταν μέλος. Το 2009 είπε: «είμαι μέλος εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Ήμουν μπερδεμένη σχετικά με το ποιο μονοπάτι να ακολουθήσω και ένιωθα ότι χρειαζόμουν ένα πνευματικό μονοπάτι».

 

Σε ηλικία 19 ετών παντρεύτηκε τον ντράμερ Max Drummey στο Λας Βέγκας, κρυφά από τον πατέρα της. Ο γάμος αυτός κράτησε έξι μήνες.

 

Η καριέρα της στα media ξεκίνησε όταν ήταν 15 χρονών, όταν άρχισε να γράφει μια στήλη για το περιοδικό Elle. Αργότερα έγραψε για τη Guardian και την Telegraph, ενώ υπήρξε και παρουσιάστρια σόου στην τηλεόραση.

 

Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof Facebook Twitter

 

Τον Απρίλιο του 2012 γέννησε τον γιο της Astala. Πατέρας του παιδιού είναι ο Thomas Cohen, τραγουδιστής του συγκροτήματος S.C.U.M, τον οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Ακολούθησε δεύτερος γιος, ο οποίος θα γίνει φέτος ενός έτους.

 

Τα τελευταία χρόνια φαινόταν ότι έχει αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις. Το Twitter και το Instagram της ήταν γεμάτα φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών της και του σκύλου της, Parpy.

 

«Όταν έγινα μητέρα έγινα ο εαυτός μου», δήλωσε ένα μήνα πριν το θάνατό της στο περιοδικό Mother & Baby. «Ένιωσα δεμένη δε ένα μέρος, με ζωές που κυριολεκτικά εξαρτώνται από εμένα, και δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψω, για κανέναν και για τίποτα».

Η πολυτάραχη ζωή της Peaches Geldof Facebook Twitter
Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Άλλη μια πλούσια κληρονόμος που είχε τα φόντα να περάσει μια ζωή χαρισάμενη αλλά "δεν άντεξε το βάρος της πλούσιας ζωής που της έδωσαν οι γονείς της".Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να είσαι πλούσιος, να έχεις λυμένο το βιοποριστικό σου πρόβλημα, να έχεις άπλετο χρόνο και πολλά χρήματα. Αλήθεια πως άντεξε και μέχρι τα 25?
Η μητέρα της κοπέλας πέθανε από ναρκωτικά όταν η αυτή ήταν 11 χρονών + είχε γενικότερα αρκετά άστατο οικογενειακό περιβάλλον.Ο οικονομικός παράγων είναι πολύ σημαντικός, αλλά προφανώς δεν μπορεί να εγγυηθεί μία "ζωή χαρισάμενη" όταν υπάρχουν τέτοια θέματα, και συναισθηματικά κενά, δεν νομίζεις;κρίμα για την κοπέλα, κρίμα για τα άτομα που μένουν πίσω, αλλά πολύ εύκολη έχετε την κριτική ορισμένοι.
"Ήταν 6 χρονών όταν η μητέρα της εγκατέλειψε τον Sir Bob για τον τραγουδιστή των INXS, Michael Hutchence".Άρα για αυτήν η μητέρα ήταν μια ανάμνηση ή ένα ταξίδι στην Αυστραλία (first class). Άσε που δεν νομίζω ότι και μέχρι τα έξι της η μητέρα της ήταν αυτό πόυ έχουμε στο μυαλό μας για τις μανάδες. Το πιθανότερο είναι να μεγάλωσε με νταντάδες. Άρα.......Απο την άλλη, ξέρεις καμία οικογένεια που να έχει απόλυτη σταθερότητα. ¨ολες οι οικογένειες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Ενώ τα συναισθηματικά κενά δεν γεμίζουν όταν ταυτόχρονα έχεις και την ανάγκη να βιοποριστείς. Όταν έχεις την πολυτέλεια της μεγάλης οικονομικής άνεσης (και δεν σε ενδιαφέρει μόνο το πως φαίνεσαι, σε ποιό πάρτυ θα πας και απο που θα αγοράσεις καλή κόκα) τότε μπορείς να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να τα καλύψεις.Όντως είναι κρίμα που άφησε πίσω της δύο παιδιά. Το ότι πέθανε, όμως, δεν μπορέι να με στεναχωρήσει. Είχε μια ζωή χαρισάμενη και την πέταξε.........
http://www.theguardian.com/culture/2014/apr/07/peaches-geldof-paula-yates-showbiz-glare(πάντως δουλειές έκανε από τα 14 απ' ότι φαίνεται)Επίσης:(Personal life)http://en.wikipedia.org/wiki/Paula_Yates(Later career and Paula Yates +death)http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Hutchence…Δεν είμαι ειδικός της ζωής μίας γυναίκας που δεν ήξερα μέχρι χτες, όμως αυτό που βλέπω είναι άγριες δικαστικές διαμάχες για επιμέλειες και περιουσίες, ναρκωτικά, αυτοκτονίες, κίτρινος τύπος - έκθεση και απόηχος αυτών.Σίγουρα θα υπήρχαν και αντισταθμίσματα στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, αλλά με τίποτα δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να "ζηλεύει" αυτές τις καταστάσεις. Χίλιες φορές να έχεις μετρημένα χρήματα, παρά μία μάνα στα θυμαράκια, ως παιδί, με τέτοιο τρόπο. Να δούμε από ποιο λόγο απεβίωσε κιόλας η κοπέλα. Εμένα θα μου άρεσε, παρά την προϊστορία της, να μην έχει σχέση με ναρκωτικά ...γιατί ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε.