What the fuck just happened κύριε Σαμαρά;

What the fuck just happened κύριε Σαμαρά; Facebook Twitter
43

Μιλά ο Κασιδιάρης με τον στενό συνεργάτη του Σαμαρά και γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκο.

 

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή αυτοί είναι οι διάλογοι που ακούγονται στο βίντεο.

 

ΚΑΣ.: Όταν κατ' αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.
ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.
ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας... δεν με πήρε εμένα, του 'χα πει ότι αυτά που κάνεις... του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι' αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ' ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.
ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.
ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο... όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;». Ο ανακριτής όμως δεν είχε κανένα στοιχείο! Κανένα!
ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως...
ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε... (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).
ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
ΜΠΑ.: Και οι δυο.
ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει...
ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι' αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;
ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε... τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ... αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»... του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».
ΚΑΣ.: Ποιος του 'πε να τα κάνει αυτά;
ΜΠΑ.: Πρώτ' απ' όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ' το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.
ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους 'ντάξει;
ΜΠΑ.: Είναι λογικό.
ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;
ΜΠΑ.: Τον π...η ... απίστευτο πράγμα, απίστευτο.
ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;
ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το 'κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.
ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.
ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).
ΚΑΣ.: Θεούσα.
ΜΠΑ.: Ναι.
ΚΑΣ.: Πώς τα 'κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;
ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».
ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι' αυτά τα πράγματα;
ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.
ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.
ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.
ΚΑΣ.: Λες ε;
ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;
ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
ΜΠΑ.: Αφού είναι απ' το ίδιο χωριό.
ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.
ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ' το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.

Σε κάποιο σημείο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλτάκος ισχυρίζεται ότι πείσανε την εισαγγελέα οι κυβερνητικοί υπουργοί ότι «[Οι Χρυσαυγίτες] είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό». Και έτσι έγινε η δίωξή τους. 

Το αστείο είναι ότι όντως είναι ναζί, και μη χριστιανοί. Το άλλο αστείο είναι πως αν η δικαιοσύνη έψαχνε απ' την αρχή το κόμμα, πάλι στα ίδια συμπεράσματα θα είχε καταλήξει, με αυτά που κατέληξε τώρα. 

 

Τώρα, με τη συνομιλία του με τον Μπαλτάκο που κοινοποίησε σήμερα προκαλώντας πολιτικό σεισμό, ο Κασιδιάρης προσπαθεί να πείσει ότι στην πραγματικότητα το κόμμα του είναι ένα κόμμα αγάπης, ειρήνης και νομιμότητας, και πως αυτά για τα οποία κατηγορούνται είναι κατασκευασμένα. 

 

Για να τελειώνουμε με αυτό: Ο Σαμαράς, αργοπορημένα κατά τη γνώμη μου, πίεσε ώστε να τελειώνουμε με τη Χρυσή Αυγή. Ήταν σωστό και δίκαιο, αν όμως ήταν παράτυπο να εξεταστεί και να λογοδοτήσει. Πάντως όποτε κι αν άνοιγε η υπόθεση και πήγαινε στα δικαστήρια, τις ίδιες αποκαλύψεις περί της εγκληματικής δράσης της Χ.Α. θα είχαμε. 

 

Όμως. Ποιος στην ευχή είναι αυτός ο δηλωμένος αντικομμουνιστής, ακροδεξιός, κύριος Μπαλτάκος, ο οποίος ως δεξί χέρι του Σαμαρά πηγαίνει στον Κασιδιάρη και του λέει "δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον σας, ο Σαμαράς σας την έστησε κλπ";

 

(Τέτοια πράγματα ούτε στο House of Cards!)

 

Πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς στην ευχή επέλεξε ο Σαμαράς όλα αυτά τα δεξιά του χέρια, τους ακροδεξιούς συμβούλους, τους με το ένα πόδι στη Χρυσή Αυγή συνεργάτες, τους έμπιστούς του που είναι έτοιμοι να προδώσουν την εμπιστοσύνη του παίζοντας και απ' τις δυο πλευρές. 

 

Ο Μουρούτης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Μπαλτάκος: Και οι τρεις σκληροί δεξιοί που παίζουν σκληρό ροκ, λες και είναι παιδιά του δημοτικού. Χωρίς σοβαρότητα, με χτυπήματα κάτω απ' τη μέση, ανεύθυνα, εκθέτοντας συχνότατα τον Πρωθυπουργό. 

 

Αν επέλεξε τέτοιους ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο ο Σαμαράς για να κάνει μια μετριοπαθή και αξιοπαθή κυβέρνηση, απέτυχε οικτρά.

 

Και επειδή διαβάζω παντού "ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ", ας πω ότι κατά τη γνώμη μου είναι έκθετος ο ίδιος ο Σαμαράς, και όχι ο Μπαλτάκος. 

 

Περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του... 

 

 

 

43

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Όσοι ξέρουν καλά Αγγλικά ας διαβάσουν εδώ από που προέρχεται η Χρυσή Αυγή και κυρίως από που την αντέγραψε ως όνομα και ιδεολογία ο Μιχαλολιάκος.http://www.mt.net/~watcher/hitleraliengoldendawn.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn
Γειτόνευαν λέει τα γραφεία ΧΑ και Μπαλτάκου... Γειτόνευαν οι ιδέες τους λέω εγώ. Να φέρουν από κει χάμου αντιρατσιστικό και σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων άμεσα. Και όχι να παίζουν άμυνα στο ΕΔΑΔ και στην ΕΕ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι ξεφτιλισμένοι. 25 χρόνια σύμβουλος και πολιτικός παραστάτης του Πρωθυπουργού. Απόλυτα έκθετος ο Σαμαράς. Μακριά από το βόρβορο της ακροδεξιάς, όποιος θέλει να λέγεται άνθρωπος.
Κύριε Σαρδανάπαλε Αραπη. Συγνώμη αλλά νομίζω ότι είστε λίγο άσχετος με όψεις τις Ελλήνικής φιλοσοφίας. Αν δεν σας αρέσει ο Πλάτωνας να διαβάσετε Επίκουρο ή τους Στωικούς ότι νομίζετε καλύτερο
Μόνο εγώ καταλαβαίνω την κίνηση που κάνει στο αυτί ότι έχουν συνομιλίες για τους άλλους και όχι ότι έχει απλώς πέσει τηλέφωνο να τους πάνε μέσα; Ή είναι η ελπίδα που με ξεγελά; :P
Περαν του προφανους ακροδεξιου και ουσιαστικα αντι-ευρωπαικου χαρακτηρα της ΝΔ, να σταθω στους δεξιους εισαγγελεις και δικαστες και προπαντων τους χριστιανους κλπΓια οσους λενε "γιατι τα βαζουμε με τη χριστιανικη πιστη, ανεξιθρησκεια εχουμε, ειστε το ιδιο φανατικοι με τους χριστιανους κλπ κλπ" που δε βλεπουν ποσο μια θρησκεια που θα πρεπε να ειναι ΜΟΝΟ στα σπιτια και τις εκκλησιες, επηρεαζει (αρνητικα) τη ζωη της χωρας....αλλη μια αποδειξη...
Κυριε Δημοκιδη, οπως παντα, συμφωνω σε γενικες γραμμες με το αρθρο. Επειδη δεν βρισκομαι στην Ελλαδα, μαθαινω αποσπασματικα το τι γινεται (μεσω και της ιστοσελιδας σας). Σε γενικες γραμμες, εχω να πω τα εξης:Α) το αν η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι απο λιγο εως πολυ κατευθυνομενη, αυτο δεν ειναι κατι νεοΒ) το οτι, παρ-ολα αυτα, καλα εκανε και η κυβερνηση και η δικαιοσυνη να επιτεθουν στη ΧΑ, αυτο νομιζω δεν αμφισβητειται, εστω κι αν αργησαν. Οσο για το αν δεν υπηρχαν στοιχεια, ποιος το λεει αυτο, ο Μπαλτακος? Μπορει να μην υπηρχαν στοιχεια για καποιους αλλα για τους περισσοτερους ΧΑιτες υπαρχουν και παρα πολλα μαλιστα.Γ) τα περι ακροδεξιας πτερυγας στη ΝΔ δεν με εκπλησσουν, χωρις να σημαινει οτι ολοι εκει ειναι ιδιοι. Το καθε μεγαλο κομμα εχει δεξιες, κετρωες και αριστερες πτερυγες και διαφορετικες αντιληψεις, ακομη και τωρα που τα μεγαλα κομματα δεν ειναι οσο πολυσυλλεκτικα ηταν παλιοτερα. Το καλο ειναι οτι αναλαμβανεται δραση. Στο κατω κατω, αν κατηγορουμε το Μπαλτακο για φιλο/ναζισμο, θα πρεπει παραλληλα να επαινουμε το Δενδια και τον Αθανασιου που πιεσαν το Σαμαρα να αναλαβει δραση.Δ) το οτι ο Σαμαρας πρεπει να λογοδοτησει για τους συνεργατες που επιλεγει, ουτε λογος. Ο Σαμαρας δεν ηταν ποτε αυτο που λεμε *φιλελευθερη πτερυγα* μεσα στη ΝΔ. Παραλληλα ομως, εχει δειξει οτι εχει πυγμη και διαθεση για ξεκαθαρισμα και συγκρουση, τουλαχιστον οταν πιεζεται και δε δισταζει να στραφει προς τη σωστη κατευθυνση την υστατη ωρα, εστω υπο την πιεση των εξελιξεων. Τις οποιες εξελιξεις θα περιμενω εναγωνιως...
Tο ότι η Xρυσή Aυγή κινείται στα όρια της νομιμότητας με τις πρακτικές της δε χρειάζεται τηλεφώνημα κανενός υπουργού και κανενός πρωθυπουργού για να διαπιστωθεί. Aν για την κίνηση διώξεων το δικαστικό σύστημα χρειάζεται την έγκριση της εκτελεστικής εξουσίας, αυτό είναι πρόβλημα αλλά όχι, δε μπορώ να πω ότι σοκάρομαι. Aν έπαιζα τα λεφτά μου στο στοίχημα, θα πόνταρα στο "ναι, προηγήθηκε τηλεφώνημα" παρά στο "όχι, η δικαιοσύνη δε είναι δεκτική σε κυβερνητικές πιέσεις". Το ότι η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στα όρια της νομιμότητας, κι αυτό δε με ρίχνει από τα σύννεφα. Γι αυτό και δεν την ψηφίζω άλλωστε. Και όσους έχουν απομείνει να την ψηφίζουν πλέον, δε νομίζω να τους πολυαγγίζει εδώ που τα λέμε. Όπως τους οπαδούς του Ερντογάν στην Τουρκία δεν τους πολυένοιαξε που έκλεισε YouTube και twitter και τον ξανατίμησαν με την ψήφο τους. Τέτοιες δημοκρατικές ευαισθησίες περί διάκρισης των εξουσιών είναι ψιλά γράμματα για πολλούς. Γενικεύω τώρα και σίγουρα αδικώ πολλούς δημοκράτες δεξιούς. Αλλά αφού έχουν ηγέτη τους το Σαμαρά, έπρεπε να τα περιμένουν αυτά.
εδώ πήρε ο Σαμαράς τα ακροδεξιά-φασισταριά ορφανά του ΛΑΟΣ, στον Μπαλτάκο θα κολλούσε? Το ότι ήταν μεγάλο σφάλμα ο τρόπος που έγιναν οι συλλήψεις των ΧΑγιτών αυτό το ξέρουμε, όλα έγιναν για να τσιμπήσει η ΝΔ ποσοστά. Ντροπή στον ΣΑΜΑΡΑ και στους φίλους του που τα ρίσκαραν όλα στο βωμό των ψήφων και των ποσοστών.Μυρίζει εκλογές πάντως..
Ο Μπαλτάκος δεν είναι Φάηλος. Δεν είναι δηλαδή κάποιος του οποίου η ιδιότητα στην κυβέρνηση διατίθεται προς ερμηνεία από τον καθένα.Ούτε είναι κάποιος τυχάρπαστος ΔΥ.Μιλάει, εκ της ιδιότητάς του, στο όνομα του πρωθυπουργού. Απλά μία παραίτησή του θα είναι μία κοροϊδία. ο Σαμαράς πρέπει να αναλάβει ευθύνη επιτέλους για τις επιλογές του.Ας βάλει η ίδια κυβέρνηση διαφορετικό πρωθυπουργό, αρκετά με τις προσωπικές εντολές και την -μες στα μούτρα μας- καταπάτηση δημοκρατικών θεσμών.
Το ότι οι "αριστεροί" είναι πιο ζορισμένοι και από τους ακροδεξιούς που επιτελούς ασχολήθηκε η δικαιοσύνη με τους δολοφόνους της ΧΑ θα με ξεπερνούσε υπο φυσιολογικές συνθήκες.Θα με ξεπερνούσε αν δεν ίσχυε η πραγματικότητα των δυο άκρων και το εμφανέστατο μούδιασμα της αριστεράς το φθινόπωρο όταν άρχισε να ξεσκεπάζεται το ποιον των αυγών.Χαλασμένοι τότε, χαλασμένοι και τώρα που η συμμορία επιτέλους πάει στη δικαιοσύνη.Και αποδεικνύει ξεκάθαρα πως τα "αντιφα" και τα "τσακίστε το φασισμό" είναι απλά σλόγκαν και μπροστά στα μικροπολιτικά συμφέροντα και στην αντιπολιτευτική τακτική πάνε περίπατο!
ΟΚ εντάξει. Εφόσον η ΧΑ καταλήξει στη φυλακή, δεν μας αφορά η ζημιά στη δημοκρατία;Γιατί πρέπει να συμπαρασταθώ στην κυβέρνηση αν δεν θέλω να χαρακτηριστώ το "άλλο άκρο"; Στην τελική η ΧΑ είναι στη φυλακή και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μείνει εκεί μέσα ως εγκληματική οργάνωση όπως της αξίζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι αυτό που πάντα με ενοχλούσε στον τρόπο που η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματά της: κάτω από το χαλί και βάζοντας χέρι εκεί που δεν θα έπρεπε να της επιτρέπεται. Έτσι έχει μάθει και ανησυχώ ότι έτσι μας μάθανε και μας ότι είναι το σωστό. Σε λίγο θα αντιδράμε κάθε φορά που δεν θα υπάρχει προσωπική εντολή Σαμαρά για να κλείσει μέσα τοους εχθρούς της Δημοκρατίας. Τέτοια απάθεια στο γεγονός ότι η δικαιοσύνη είναι κατευθυνόμενη απλά επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σωστό το αποτέλεσμα;
Εγω δεν σου ζητάω να συμπαρασταθείς στην κυβέρνηση αλλά να αναγνωρίσεις την πραγματικότητα πως η Ελληνική δικαιοσύνη για να πάρει μπρος και να ασχοληθεί με την ΧΑ και τη δράση της έπρεπε τα πράγματα να φτάσουν στο αμήν και να δολοφονηθεί και ένας Ελληνας που είχε ένα άλφα προφίλ.Η επί χρόνια δράση της δεν ευαισθητοποιούσε τους δικαστές και εισαγγελείς μας να κάνουν κάτι, να ψάξουν πραγματικά τι είναι τα αυγά, τι φυράματος μέλη έχουν και πως περνούν τα βράδια τους.Αν ο μόνος τρόπος ώστε οι δικαστές και οι εισαγγελείς μας να ασχοληθούν πραγματικά με τη δράση τους, να ψάξουν για στοιχεία και πειστήρια των εγκληματων τους ήταν κυβερνητική παρέμβαση τότε ας είναι.Προτιμώ αυτό από το να συνέχιζε η δικαιοσύνη να σφυρίζει αδιάφορα ενώ φαλαγγίτες έκαναν περιπολίες και επιδρομές σε όλη την Αθήνα.Μπορούμε να πούμε οτι θέλουμε για το Σαμαρά την κυβέρνηση του αλλά το οτι επιτελούς κάποιος έβαλε γκάζια στις αρμόδιες αρχές ώστε να ξεσκεπάσουν τη ΧΑ δεν το βάζω στα αρνητικά τους.
"Αν ο μόνος τρόπος ώστε οι δικαστές και οι εισαγγελείς μας να ασχοληθούν πραγματικά με τη δράση τους, να ψάξουν για στοιχεία και πειστήρια των εγκληματων τους ήταν κυβερνητική παρέμβαση τότε ας είναι"ε συγνώμη ρε πατριώτη αλλά διαφωνούμε, τι να κάνουμε;Όπως έγραψα και πιο πάνω, μερικούς μας πείσανε ότι έτσι είναι το σωστό, άλλοι πάλι θέλουμε καλύτερα πράγματα από την Δημοκρατία.
Βεβαίως και θέλουμε καλύτερα πράγματα από την δικαιοσύνη και τους δικαστικούς να κόπτονται και για κάτι παραπάνω από την αναδρομική καταβολή αυξήσεων στο κλάδο τους αλλά μεχρι να γίνει η δικαιοσύνη όπως χρειάζεται αν είναι κάτι πρέπει να κάνουμε και ορισμένα θέματα που χρονίζουν.Το θέμα της ΧΑ δεν έπαιρνε άλλη παράταση μεχρι να δούμε αν και πότε οι δικαστικοί θα αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη δράση των ταγμάτων εφόδου.
Δημήτρη το θέμα είναι η Χ.Α. να μην έπεφτε λόγω φυλακής αλλά να πάτωνε στις εκλογές. Το βίντεο σχεδόν τους βγάζει λάδι και εκθέτει την κυβέρνηση. Ας πρόσεχαν...
Ή είναι βλαξ ο Μπαλτάκος ή κρυφός εραστής τής Χ.Α. Το σίγουρο πάντως είναι ,πως είναι και τα δύο!Όταν όμως αναφερόμαστε σε παγανιστές και -τάχα μου- ειδωλολάτρες,δεν βλάπτει λίγη προσοχή.Ξέρουμε -εγώ ναι- τι είναι ο παγανιστής; Και τι εστί ειδωλολάτρης; Ξεκαθαρίζω ότι εγώ είμαι άθεος-άθρησκος,αλλά υπερασπίζομαι τον άλλον που έχει διαφορετική άποψη.Εντός βέβαια των νομίμων ορίων.Και ερωτώ.Είναι παράνομο,εκτός νόμου να είναι κανείς παγανιστής; Και τι το κακό έχει ο παγανιστής; Βέβαια οι ταλιμπάν ορτοντόξ τα μπλέκουν όλα.Αν δεν είσαι σαν δαύτους,τότε είσαι σατανιστής!! Ξεχνώντας βέβαια ότι αυτό που λένε "σατανάς" είναι όρος τής θρησκείας τους...Η ορτοντόξ ταλιμπανική νεοελλάδα όμως τα έχει αυτά.Και άλλα!Σημειώνω, ότι οι χρυσαυγίτες είναι καραχριστιαναραίοι τού κερατά...
"Κακό είναι να είναι ο άλλος Παγανιστής;"Σήμερα όχι δεν είναι και αυτό γιατί ο Παγανισμός, ο Αθεισμός, ο Μουσουλμανισμός εξημερώθηκαν απο τον Χριστιανισμό στα βάθη των αιώνων επειδή ο Χριστιανισμός δεν είναι Θρησκεία αλλά Αλήθεια. Ούτε καν οι Άθεοι Επικούρειοι Φιλόσοφοι εξαιρούνταν από τα διδάγματα του Παγανισμού περί σκλαβιάς, ανισότητας, γυναικείας κατωτερότητας κ.τ.λ. τα είχαν συμπεριλάβει μια χαρά στην Φιλοσοφία τους σαν λογικά. Έπρεπε να έρθει ο Χριστός να μας διδάξει τι είναι η αλήθεια και πώς αυτή αποκτιέται με πράξεις και όχι με φαρισαϊκούς νόμους που ράβουν τον Θεό σε ανθρώπινους νόμους και υλιστικές φιλοσοφίες. Πρίν προλάβεις να αποκηρύξεις τον Χριστιανισμό μάθε ότι το Σύμπαν είχε αρχή (και δεν ήταν άπειρο όπως διδάσκει ο μηδενισμός), ήταν προκαθορισμένο (και όχι τυχαίο οπως διδάσκει ο μηδενισμός), ότι η ζωή ήταν προκαθορισμένη (και όχι τυχαία όπως διδάσκει ο μηδενισμός). Αν θέλεις να διαγράψεις τον Θεό απο την Δημιουργία πρέπει να φέρεις αποδείξεις για την Τυχαιότητα, το Τϊποτα και την Τύχη.
Αποδειξεις υπαρχουν και συνεχως ενισχυονται. Λεγονται ΕΠΙΣΤΗΜΗ, αυτη που κανει τη ζωη σου καλυτερη. Αν ακολουθουσαμε τον θεο σου (που εισαι σιγουρος οτι υπαρχει επειδη καποιοι εγραψαν καποια βιβλια και μετα τα επεβαλαν δια της βιας), θα ζουσαμε ακομα "στην ερημο" περιμενοντας να πεθανουμε να παμε στον παραδεισο....Μεσαιωνας στην Ελλαδα του 2014
Η Χρυσή Αυγή αγαπητέ μου ήταν μια μυστική αποκρυφιστική τάξη που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα στη Βρετανία. Αργότερα επηρεάστηκε και ο ίδιος ο Χίτλερ από αυτήν και την προόριζε για τη νέα θρησκεία της νέας τάξης πραγμάτων που θα δημιουργούσε αντικαθιστώντας τον Χριστιανισμό που τον μισούσε ως μια εβραϊκή θρησκεία. Μάλιστα όλα τα υψηλά στελέχη των SS και του κόμματος έπρεπε να υποχρεωτικά να είναι οπαδοί και της Χρυσής Αυγής. Αν θες περισσότερες πληροφορίες και για να μην νομίζεις ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου διάβασε εδώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawnhttp://www.mt.net/~watcher/hitleraliengoldendawn.html(Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι ο Μιλαλολιάκος σκέφτηκε το όνομα Χρυσή Αυγή από μόνος του ενώ έπινε τον καφέ του, γιατί θα αρχίσω να γελάω δυνατά...)
Ρε παιδιά! Ο σαμαρας ειναι φουλ ακροδεξιος, τι σας κανει εντύπωση;!;! Ο σαμαρας το μονο θεμα που εχει με την χα ειναι πως του κόβει ψήφους! Εμένα μου κανει εντύπωση πως καθόμαστε και τον ακούμε και μάλιστα βγαζει 21% στις δημοσκοπήσεις, αντί να πατωσει σαν το ΠΑΣΟΚ!! Όλοι εκει μέσα στη βουλή ειναι μιλημενοι. Και γι'αυτο δεν βγαινει τιποτα προς τα εξω ποιοι εχουν παρει τα κλεμμένα γιατι ο ένας καλύπτει τον αλλο. Απλα τα πράγματα. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ουτε ανελ, ουτε χα, ουτε κανεις απο αυτους δεν θα μας σώσει! Αν δεν κανουμε κατι εμείς μαζικά, τοτε δεν σωζομαστε με τιποτα.Αυτά.
"Τα παιδιά είναι αθώα, οι άλλοι πέφτανε επάνω στα μαχαίρια τους.""Ναζι ντύνονταν για τις απόκριες, οχι επειδή νοσταλγούσαν τους κατακτητές μας!""Άδικα ειναι στην φυλακή και ακόμα πιο άδικα τους κυνήγησε η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη.""Φυσικά και οι δυο ήταν υποκινούμενες απο τον ...παγκόσμιο σιωνισμό, το κεφάλαιο και τον Σορος που πάει με ολα σαν κοκα κολα."Το λυπηρό ειναι πως αυτές τις κοτσάνες τις λενε περισσότεροι ακροαριστεροί απο ακροδεξιούς.
τρικυμία εν κρανίω-εδω μιλάμε για πίεση την κυβέρνησης στη δικαιοσύνη να χώσει μέσα τα αυγά!Εσυ βεβαία τρέμοντας μην τυχόν και μειωθούν οι εκλογικές διαρροές απο την νουδου στη ΧΑ κράζεις τις διώξεις στα αυγά.Δυο άκρα, ίδια και απαράλλαχτα είστε.
καλά, καλά, τραγούδα όσο θέλεις - τα δύο άκρα της δεξιάς είναι πάντα οι "μετριοπαθείς" και οι απροκάλυπτοι. Καθείστε τώρα να κλαψουρίζετε ότι ο λεβεντοπερήφανος αντικομμουνιστής γενικός γραμματέας της κυβέρνησης σας εκπροσωπεί απλώς τον εαυτό του (αν η φύση ήταν δίκαιη μαζί του, τα χέρια του θα έπρεπε να φτάνουν κάτω από τα γόνατά του...)
Η χειρότερη σκέψη από όλη αυτή την εξέλιξη είναι ότι υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο η ΧΑ να αποκτήσει σοβαρή υποστήριξη από το εκλογικό σώμα, ως "παράτυπα διωγμένη από αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, άρα για να μην την θέλουν στα πόδια τους, αυτή θέλει το καλό μας". Κλασική δυικότητα που χαρακτήριζε και τις εποχές δικομματισμού μας.