Στο σημερινό ‘Α, μπα’: τα «καλά» παιδιά

Στο σημερινό ‘Α, μπα’: τα «καλά» παιδιά Facebook Twitter
24

________________
1.


Ρε συ α,μπα;

Ειναι τόσο κακό που δεν θέλω να τα ξαναβρώ με την παρέα μου; την προηγούμενη Κυριακή μαλώσαμε πολύ άσχημα όλοι με όλους. Απο τα έξι άτομα μείναμε 3 απο την μια πλευρά και 3 πήγαν στην άλλη. Γιατί φαίνεται σε ολους (δηλ. και στους αλλους 5 που εχουν εμπλακει) τόσο εγωιστικό που δεν κάνω κίνηση για να ξαναγίνουμε παρέα; Ναι φταίω κι εγω το ξέρω, αλλα η μοναδική λύση που ειναι αποδεκτή ειναι να ρίξω τον εγωισμό μου και να ζητήσω συγνώμη για συμπεριφορές που ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ; δεν μπορεί να ειναι οριστικό το τέλος

Υ.γ. Μπορούμε να δουμε την απάντηση στο ν.12 αυριο; ε; :)
Υ.γ.2 Η παρέα μου αυτη δεν είναι η μοναδική, απλα η πιο κοντινή μου παρά το ότι μένω σε άλλη πόλη.
Υ.γ.3 Ζητώ συγνώμη για οποια πιθανά κενά στην ερώτηση, συντακτικά και ορθογραφικά λάθη γιατι σου γραφω απο το κινητό ;)
Υ.γ.4 να περνάς καλά στο l.a. :D σε αγαπαμε πολύ!- Ξέχασα το username

Όταν μου κάνετε ερωτήσεις χωρίς να λέτε ποιο είναι το πρόβλημα, αυτό που καταφέρνετε είναι να με κάνετε να πιστεύω ότι φταίτε μόνο εσείς.


Δηλαδή, αλήθεια, πιστεύεις ότι το θέμα τσακωμού είναι λεπτομέρεια που δε χρειάζεται να αναφέρεις;


________________
2.


μολις τελειωσα το λυκειο και απο σεπτεμβριο αρχιζω τις σπουδες μου σε αλλη πολη.μπορεις να μου δωσεις μερικες συμβουλες,τιπς για να προσαρμοστω οσο γινεται πιο"αναιμακτα" χωρις να με πιασει παλι η καταθλιψη;γενικα τι να προσεξω στην φοιτητικη μου ζωη ,που να δωσω βαση...πως να καταλαβαινω τους ανθρωπους...- αγαπητη α μπα,

Δε μας λες σε ποια πόλη μεγάλωσες και σε ποια πας (πολύ σημαντική πληροφορία) και τι σημάνει το «πάλι» στην κατάθλιψη (ακόμη πιο σημαντική πληροφορία). Λες να υπάρχουν συμβουλές που είναι κατάλληλες για όλους;


Στη φοιτητική σου ζωή να δώσεις βάση στις σπουδές σου, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Αυτή είναι η κυρίως δουλειά σου.


Ο ιδανικός στόχος είναι να διασκεδάζεις όσο πιο πολύ γίνεται ενώ παράλληλα διαβάζεις όσο πιο πολύ γίνεται. Το ξέρω ότι είναι γρίφος η υπόθεση, αλλά κοίτα να τον λύσεις. Τώρα μεγάλωσες και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και ευθύνες για τη ζωή σου.


Ως τώρα είχες οδηγίες στο σπίτι για το ποια είναι η σωστή ζωή, τώρα θα φτιάξεις τους δικούς σου κανόνες. Όμως, όποιος κάνει δουλειές, κάνει και ζημιές. Εννοείται ότι θα κάνεις πολλά λάθη, θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις για διάφορους ανθρώπους, θα βρεθείς σε λάθος σημεία τη λάθος στιγμή, θα πεις πράγματα που δεν έπρεπε, ίσως εκμεταλλευτείς και ίσως σε εκμεταλλευτούν. Το καλό με τη φοιτητική ζωή είναι ότι όλα αυτά συγχωρούνται, αρκεί να κάνεις καλά την κυρίως δουλειά σου, η οποία είναι οι σπουδές.


Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις *όλο αυτό*, τόσο πιο πιθανό είναι να αποφύγεις την κατάθλιψη.

________________
3.


Τι πίνουν στις ταινίες/σειρές οι ηθοποιοί όταν υποκρίνονται ότι πίνουν ουίσκυ;


Χυμό σταφύλι.


________________
4.


Αφού κινηματογραφήθηκε η παράσταση Μήδεια του Παπαϊωάννου, τι περιμένει για να την κυκλοφορήσει σε dvd; Τόσα χρόνια έχουν περάσει πια..


Το ότι κινηματογραφήθηκε σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα κυκλοφορήσει και σε dvd; Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση.


________________
5.

#έχω να ανακοινώσω ότι έχω κατάθλιψη. στιγμές στιγμές το ξεχνάω και νομίζω ότι όλα είναι οκ. Αλλά σιγά! Κατάθλιψη λέμε !!! το παραδέχομαι.- έχει σημασία?

 

# Γίνεται να έχεις κατάθλιψη και να το ξεχνάς στιγμές στιγμές; Δεν είναι ρητορική ερώτηση. Γίνεται;

 

- Abba μου αυτή ήταν η απάντηση σου ή καλύτερα να πώ η ερώτηση σου..


αντιστραφήκαν οι ρόλοι εδώ! κάποιες στιγμές ναί γίνεται.. κατάλαβα ότι έχω κατάθλιψη αλλά όταν ασχολούμαι με κάτι είμαι τόσο προσηλωμένη σε αυτό που κάνω την δεδομένη χρονική στιγμή, που το ξεχνάς. και μετά απο λίγο ναί ξανα στενοχωριέσαι. ανθρώπους να αγαπάς, να ονειρεύεσαι και να σκέφτεσαι το κατα πόσο μπορείς να τα καταφέρεις και τέτοιες ελπίδες νικούν την κατάθλιψη.. αλλά δεν νικούν τον λόγο της κατάθλιψης κυρίως για άτομα που δεν γνωρίζουν απο πού πηγάζει αυτή η θλίψη τους.

προσωπικά - έρως σε εμένα.

Οπότε, γίνεται, σε πιστεύω. Πώς γίνεται όμως να μην ξέρεις από πού πηγάζει η κατάθλιψή σου; Δηλαδή εντάξει – λες ότι δεν ξέρεις. Και τι κάνεις για να το μάθεις;

________________
6.


Γιατί ρε Α, μπα; να τα βλέπουμε όλα διαφορετικά τη νύχτα; Τι γίνεται και όλη η ζωή μας μας φαίνεται μια τεράστια αποτυχία;- dengrafwgreeklish


Μπορεί να φταίει αποκλειστικά η σωματική κούραση. Πέσε για ύπνο νωρίς για μια εβδομάδα και τα ξαναλέμε.

________________
7.

Καλησπέρα και όχι δεν θέλω να ρωτήσω κάτι. Θέλω μόνο να περιμένω για την απάντηση. Όλη μου η ζωή είναι μια ευχάριστη αναμονή. Πάντα θέλω να έχω κάτι για να περιμένω. Περιμένω λοιπόν..- και λέγομαι


Σοφός ο άνθρωπος αυτός που μπορεί να περιμένει.


________________
8.


Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας κάνει τους άντρες δειλούς και τις γυναίκες θαρραλέες?


Υ.Γ. Πολύ σε πάω !- nafunkykotes

Την επόμενη φορά που θα πέσεις πάνω σε πρόταση που έχει μέσα τις λέξεις «άντρες», «γυναίκες» και «έρωτας», γράψ' την σε ένα τετράδιο. Συνέχισε να το κάνεις αυτό μέχρι να γεμίσει. Όταν συμπληρωθεί, πέταξε το στον κάδο με τις «ρηχές και φτηνές ανοησίες για Κατιναριά».

________________
9.


Διάβασα εδώ ότι το αγαπημένο σου φαγητό delivery είναι (ή ήταν) του mystic στα Εξάρχεια, συμφωνώ, ξέρω απ'έξω τον κατάλογο (αν και συνεχώς μου φέρνουν κάτι άλλο από αυτό που έχω παραγγείλλει).. Και η ερώτηση: αν γύριζες το χρόνο πίσω θα διάλεγες και πάλι να σπουδάσεις Αρχιτεκτονική;


Ε, ναι. Αν εννοείς να γύριζα πίσω το χρόνο με το μυαλό που έχω τώρα, η απάντηση είναι ότι δε θα ήθελα να σκέφτομαι έτσι από 19 χρονών.


________________
10.


τον χωρισα και ηταν το καλυτερο.. για μενα (see the ego there?). δεν μπορω να το χωνεψω πως τον πληγωσa ομως. 8ελω να τον ξε-πληγωσω . να πειστει οτι ηταν ολα γνησια συναισθηματα. γινεται ή ξεχειλωνω τζαμπα το μυαλο μου? δεν θελω να ειμαστε μαζι ομως ποναει πολυ. - u are the universe experiencing itself


Όποιος παίρνει αποφάσεις έχει μεγαλύτερη ευθύνη και αντιμετωπίζει την πιθανότητα να αναρωτηθεί στο μέλλον αν έπραξε σωστά. Να τον ξε-πληγώσεις δε γίνεται, αλλά αν δεν τον κορόιδεψες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να κάνεις. Μην ανησυχείς, θα ζήσει θαυμάσια και χωρίς εσένα.

________________
11.

Αγαπητή Α μπα, Θα πω πρώτα την ερώτηση. Πως αγαπάει κανείς τον εαυτό του? Τι σημαίνει? Εγώ σκέφτομαι ότι για να αγαπήσεις το οτιδήποτε πρέπει να το γνωρίσεις. Και εγώ σε αυτό δυσκολεύομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια μεταμορφώθηκα εξωτερικά και εσωτερικά.


Ήμουν 125 κιλά και έγινα 60 (πριν ένα χρόνο). Αυτό θα μου πεις άλλαξε το ποια είσαι? Από τα 20 που πάχυνα εναπόθετα όλα μου τα προβλήματα στο γεγονός ότι ήμουν παχιά. Σχέσεις μετά τα 20 δεν έκανα και είμαι 36. Έριξα όλο το βάρος στη δουλειά και στους φίλους. Σε ένα από όλα που είμαι τυχερή στη ζωή μου είναι ότι έχω και καλούς φίλους και καλή δουλειά, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε. Και αφού κατάφερα να αλλάξω αυτό που θεωρούσα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, γνωρίζω έναν άντρα, φίλο (γνωστό) φίλης μου, και ζω ένα όνειρο. Εκείνος από την άλλη, το μόνο που έκανε ήταν να με μειώνει. Τα πόδια σου είναι χαλαρά, δεν έχεις ωραίο στυλ, τα χέρια σου είναι χαλαρά κλπ κλπ. Με αποτέλεσμα τότε που ήμουν στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, που είχα κάνει (για μένα) το θαύμα, να γίνω χάλια ψυχολογικά πάλι. Το ξέρω ότι εγώ του το επέτρεψα και εγώ ευθύνομαι για αυτό. Γιατί εάν πίστευα στον εαυτό μου (ούτε αυτό ξέρω τι σημαίνει) δεν θα το δεχόμουν ούτε θα με επηρέαζε στο βαθμό που με επηρέασε. Μετά από λίγο καιρό του είπα να ξεκόψουμε. Αυτός συνέχιζε και έστελνε μηνύματα και εγώ κακώς έμπαινα στην διαδικασία να του απαντάω. Ουσιαστικά δεν ξέκοψα ποτέ ολοκληρωτικά, όντας ο μόνος άντρας που μου έδινε σημασία. Το μόνο που μου έμεινε από όλο αυτό είναι να κατηγορώ και εγώ τον εαυτό μου. Να κοιτάω ανθρώπους γύρω μου και να λέω α αυτοί είναι πιο ωραίοι για αυτό έχουν μια σχέση. Το ξέρω ότι αυτό που γράφω δεν έχει κάποιο νόημα. Γιατί δεν έχουν μόνο οι ωραίοι σχέσεις. Όπως μου είπε και μια ψυχολόγος, ότι σχέσεις κάνουν άνθρωποι με αναπηρίες με προβλήματα σοβαρά. Ούτε το πάχος δεν ήταν πρόβλημα....


Απλά ήταν πρόβλημα για μένα.. Αφού πολυλόγησα τελικά καταλήγω ότι πώς να με αγαπήσει κάποιος εάν δεν αγαπάω εγώ τον εαυτό μου. Και επαναλαμβάνω λοιπόν πως αγαπάει κανείς τον εαυτό του? Να τον γνωρίσω πρώτα.. να παραδεχτώ ότι κανείς δεν είναι τέλειος απλά πάντα θα πρέπει να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.


Αλήθεια το προσπαθώ.... Και μετά θα έρθει μόνο του? Πως? Χαμένη... στη μετά(μόρφωση)-

Ίσως κάποιος σου πει ότι είναι μεγάλη ατυχία που ο πρώτος που γνώρισες ήταν αναίσθητο ζώον, αλλά να ξέρεις – δεν είναι ατυχία. Είναι το πιο πιθανό που μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος τα ζόρια του τα εκτονώνει στις σεξουαλικές/συναισθηματικές σχέσεις με την παραμικρή ευκαιρία. Ο συγκεκριμένος τις απανωτές σφαλιάρες της ζωής τις έβγαλε πάνω σου επειδή βρήκε έδαφος. Αν μιλούσε έτσι στο αφεντικό του, ακόμη και σε φίλο του, ακόμη και στον περιπτερά του, θα είχε πολύ σοβαρές επιπτώσεις, και το ξέρει πάρα πολύ καλά. Έγινες το σακί του μποξ. Και αυτό δεν έχει σχέση με το σώμα σου. Θα έκανε το ίδιο ακριβώς σε οποιαδήποτε γυναίκα, αν έδειχνε οποιουδήποτε είδους αδυναμία, να είσαι σίγουρη.


Οπότε: λέμε ότι θα σε αγαπήσουν αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις, ούτε είναι το πρώτο. Συμβαίνει το εξής παράδοξο: ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι όταν μας αγαπήσει κάποιος άλλος, αλλά για να μας αγαπήσει ο άλλος, πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας.


Οπότε: ξεκίνα να χτίζεις άμυνες. Δεν είχες άμυνες επειδή πίστευες ότι τα κιλά σου δεν σου επιτρέπουν να είσαι εκλεκτική και ότι κατά κάποιο τρόπο επιτρεπόταν η παραβίαση. Οι συναισθηματικές σχέσεις να ξέρεις ότι είναι πολύ, πάρα πολύ δύσκολες για τους πάντες. Μην αποδίδεις ό,τι συμβαίνει στα (χαμένα) κιλά σου, αλλά στο ότι δεν έχεις μάθει πώς να περιφρουρείς και πώς να αναγνωρίζεις τις κακοτοπιές. Πολύ λίγοι μπορούν! Είσαι στο ίδιο καράβι με όλους τώρα. Ξεκίνα το κουπί.


(Δεν κατάλαβα αν πηγαίνεις σε ψυχολόγο ή όχι. Ελπίζω να πηγαίνεις και να μην ήταν μια τυχαία φράση που άκουσες σε παρέα.)


________________
12.

Κατάφερα λοιπόν να ερωτευτώ το καλό παιδί.


Μετά από τα χρόνια που πέρασα όντας η κλασσική κοπέλα που έτρεχα πίσω από αυτούς που με έφτυναν κι εγώ κολλούσα, και οταν καταλάβαινα πως δε με ήθελαν τους έλεγα μαλάκες, κατάφερα τελικά κι εγώ να ερωτευτώ το σωστό άνθρωπο. Αυτόν που με κυνήγησε με μεγάλη επιμονή, αυτόν που μου έδειξε ξεκάθαρα πως ήθελε να είναι μαζί μου και που μου φέρθηκε άψογα. Σιγά σιγά αφέθηκα κι εγώ κι έτσι περάσαμε μαζί 5 μήνες, υπέροχα. Κατάλαβα τι θα πει να είσαι με κάποιον που σε εκτιμάει, και τον ερωτεύτηκα πολύ γρήγορα - κι αυτός το ίδιο, ή ετσι έδειχνε.

 

Και μια ωραία μέρα, ξαφνικά, με παρατάει. Εκεί που εγώ νόμιζα πως ήμασταν στο απόγειο... Το καλοκαίρι θα περνούσαμε σχεδόν δυο μήνες σε μεγάλη απόσταση λόγω δουλειάς κ των 2 και δεν υπήρχε τρόπος ενδιάμεσα να βρεθούμε. Υπομονή μόνο. Και ενώ περισσότερο από ενας μηνας έχει ήδη περάσει, ενώ και η προσωρινή απόσταση έδειχνε να μην αλλάζει τίποτα ανάμεσά μας, ένα ωραίο πρωι αποφασίζει πως δε θέλει άλλο, δε μπορεί την απόσταση, πως τελευταία περνάει χάλια και πως δεν αντέχει σχεδόν άλλο τόσο, και πως θέλει να το κλείσουμε το μαγαζάκι πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Μεταξύ μας, από τον τρόπο του είμαι σχεδόν σίγουρη πως βρήκε κάτι άλλο. Εδώ και μέρες δε μπορώ να φάω ούτε να κοιμηθώ. Κανείς δεν πεθανε από έρωτα θα μου πεις, θα μου περάσει. Αλλά η ερώτησή μου είναι πιο πολύ παράπονο. Γιατί ακόμα και όταν εμπιστευόμαστε ανθρώπους που είχαν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη μας, πάλι πληγωμένοι βγαίνουμε στο τέλος? Πώς να αμυνθείς από αυτό? Δε γίνεται να μη νιώθεις τίποτα...


Σε ένα μήνα που θα απαντήσεις πιστεύω πως θα είμαι καλύτερα. Θέλω όμως και τη γνώμη σου γιατί εκτιμώ πολύ τον τόπο που σκέφτεσαι...


Σε φιλώ πολύ Α,μπα μου!!- angie


Μάλιστα.


Ξέρεις τι είναι αυτό που λες;


«Αφού έδωσα ευκαιρία σ' αυτόν που δε μου πολυγυάλιζε και πείστηκα με προσπάθεια, πώς είναι δυνατόν να μου το ανταποδώσει έτσι, αντί να είναι αιώνια ευγνώμων;»


Δηλαδή, αυτός που σε φτύνει είναι γκόμενος, ενώ αυτός που σε θέλει είναι «καλό παιδί».


Αυτό το «καλό παιδί» στα μάτια κάποιας άλλης, είναι «γκόμενος.» Το «καλό παιδί» είναι η ταμπέλα που του έδωσες εσύ και τώρα σοκάρεσαι που δεν φέρεται σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία τον κατέταξες.


Όσο για το θέμα της εμπιστοσύνης, μην το τραβάς άλλο. Αυτό που λες είναι «εγώ χαλάρωσα και αφέθηκα επειδή μου φάνηκε λίγο φλούφλης κι επέμενε, πώς τόλμησε να αλλάξει γνώμη;»


Δεν σε πρόδωσε. Σε βαρέθηκε. Είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς γύρω σου.

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

18 σχόλια
Μια ερωτηση - απορια προς ολους οσους σχολιασαν τν επαναληψη της ερωτησης 1 και της αντιστοιχης απαντησης με υφος "ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι" ποιο σκοπο εξυπηρετει αυτη η κινηση σας- για ποιο λογο θεωρειται οτι ειναι αξιο αναφορας- σχολιασμου? Ειλικρινα εντυπωσιαστηκα με την επαναληψη του σχολιου και θα ηθελα να μαθω!
#8.Οχι,δεν ειναι αληθεια.Η μια και μοναδικη αληθεια ειναι οτι ο ερωτας τους κανει ολους θαρραλεους,ασχετως φυλου.Γιατι ο ερωτας, οταν ειναι αμοιβαιος, σημαινει βγαινουμε απ τον εαυτο μας και δεν υπαρχουμε πλεον σαν μοναδες,αρα αφου δεν ειμαστε πια μονοι δεν εχουμε και λογους να φοβομαστε ή τουλαχιστον να φοβομαστε μονοι,που ειναι και το τρομακτικοτερο.Αν ειναι μονοπλευρος δεν σε κανει ουτε δειλο ουτε θαρραλεο,σε κανει απλως μαλακα και looser και παρτο αλλιως γιατι θ'αργησει να βγαλει cd o Πλουταρχος.
Δεν θελω ν αναγορευσω τα φτωχα προσωπικα μου βιωματα σε αξιωματα γενικοτερης ισχυος,αλλα θα το κανω.Το 'τρακ' ειναι μια στιγμιαια κατασταση,ενω η 'δειλια' μια μονιμη.Εχουν μεταξυ τους τη σχεση που εχει μια τελεια με μια ευθεια.Δεν εχει σημασια τι εχω ακουσει γιατι εχω ακουσει κατα καιρους ενα καρο μαλακιες.Δεν πιστευω τιποτα απ'οσα ακουω και αμφισβητω συνειδητα ακομα κι αυτα που βλεπω.Ετσι,για την απολαυση να εξακολουθω να νανουριζω το μυαλο μου τα βραδυα λεγοντας του οτι εκανε το καθηκον του.υ.γ.την οσφρηση μου ομως την πιστευω.
#12.Τα καλα παιδια ειναι οι ξενερωτοι φλωροι που ανυπομονειτε να γνωρισετε στο μπαμπα, για να τον συντροφευουν τις Κυριακες στο ταβλι.Τα κακα παιδια ειναι τα γοητευτικα καθαρματα που τρεμετε να γνωρισετε στη μαμα,μηπως και την ξεμοναχιασουν αμεσως μετα τα βαφτισια του μωρου σας.Στην πρωτη περιπτωση θα τους βαρεθειτε πρωτες ενω στη δευτερη θα σας προλαβουν αυτοι.υ.γ.Τουλαχιστον προτιμηστε ενα μετριο ουδετερο ντεμι σεζον παιδι, για να υπαρχει καλού-κακού και το στοιχειο της εκπληξης.
#12. " σε πρόδωσε. Σε βαρέθηκε. Είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς γύρω σου."τόσο δυσκολοχώνευτη αυτη η ρήση απο το υπερπολυτιμο εγώ μας όσο ένα πιάτο ρεβίθια. Κ εκεί είναι που την πατάμε..Στην χώνεψη!
#12: από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι η κοπέλα θεωρούσε δεδομένο τον φίλο της και γιατί είναι κακό που αυτός προσπάθησε να την "κατακτήσει"; υπάρχουν και οι περιπτώσεις που "φυσάς και το γιαούρτι" you know και δε συμβαίνουν μόνο όταν δεν πολυγουστάρεις τον άλλον.αυτό που εκφράζει νομίζω η κοπέλα είναι η απορία/στενοχώρια για μια ωραία σχέση (ή τουλάχιστον έτσι πίστευε) που έληξε ξαφνικά.πέρα από αυτά, όντως ο τύπος πιθανώς βαρέθηκε/βρήκε κάποια άλλη και ισχύει πάντα ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος, είτε είναι φίλος, εραστής κλπ κλπ
#12 Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις,πάντως επειδή κάτι τέτοιους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούσα και εγώ,Άμπα με έβαλες στη διαδικασία να σκεφτώ και να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.Ελπίζω να είσαι καλύτερα angie.
#3 Χαχα θα έπαιρνα όρκο ότι πίνουν ice tea.#4 Κι εγώ την ίδια απορία/καημό έχω. Ένα παραπάνω γιατί δεν κατάφερα να δω την παράσταση.Αν κανείς έχει πληροφορίες γι αυτό το θέμα ας πει και σε μας.