Πυροβολισμοί σε εμπορικά κέντρα στο Μέριλαντ- Τραυματίες και ένας νεκρός

Πυροβολισμοί σε εμπορικά κέντρα στο Μέριλαντ- Τραυματίες και ένας νεκρός Facebook Twitter
0

Τρεις πυροβολισμοί τις τελευταίες 24 ώρες στο Μέριλαντ είναι πιθανώς δουλειά του ίδιου υπόπτου, εκτιμά πλέον η Αστυνομία.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, τρεις ενήλικες άνθρωποι -δύο άντρες και μία γυναίκα- πυροβολήθηκαν την Παρασκευή έξω από το εμπορικό κέντρο Westfield Montgomery. Όλοι τους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικά νοσοκομεία, σύμφωνα με ανακοινωθέν της αστυνομίας.

Σε άλλο περιστατικό πυροβολισμού, μια γυναίκα δέχθηκε επίσης πυρά και κατέληξε νεκρή έξω από ένα σουπερ μάρκετ στην ίδια περιοχή. Οι αρχές θεωρούν πως οι δύο πυροβολισμοί συνδέονται και με έναν τρίτο που σήμερα νωρίτερα μες στην ημέρα.

 

Οι αρχές εικάζουν πως ο δράστης είναι ο 62χρονος Eulalio Tordil, ο οποίος σκότωσε την Πέμπτη την γυναίκα του με την οποία ήταν σε διάσταση, έξω από ένα σχολείο του Beltsville. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο 62χρονος ακολούθησε την γυναίκα μέχρι στο σχολείο που είχε πάει για να πάρει τα παιδιά της. Την πλησίασε και άρχισε να τσακώνεται μαζί της όταν εκείνη κάθισε ξανά στη θέση του αυτοκινήτου. Ο δράστης πυροβόλησε επίσης κι έναν περαστικό που προσπάθησε να παρέμβει, πριν σκοτώσει πυροβολώντας την πολλές φορές την 44χρονη γυναίκα.

 

Πυροβολισμοί σε εμπορικά κέντρα στο Μέριλαντ- Τραυματίες και ένας νεκρός Facebook Twitter

 

Ο Eulalio Tordil είναι αστυνομικός  της ασφάλειας και αυτή τη στιγμή καταζητούμενος. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM