Αυτό το επτάχρονο κορίτσι γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά μόλις κέρδισε βραβείο σε εθνικό διαγωνισμό καλλιγραφίας

Αυτό το επτάχρονο κορίτσι γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά μόλις κέρδισε βραβείο σε εθνικό διαγωνισμό καλλιγραφίας Facebook Twitter
0

Ένα επτάχρονο πρωτάκι από το Chesapeake της Virginia μόλις απέδειξε ότι αν θέλεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο τούτο που μπορεί να σε σταματήσει.

Τίποτα, ακόμα και αν από την πρώτη μέρα της γέννησής σου, η πραγματικότητα έχει βαλθεί να σε δυσκολεύει.

Η Anaya Ellick γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει το ειδικό βραβείο «Nicholas Maxim Special Award for Excellence in Manuscript Penmanship» σε εθνικό διαγωνισμό καλλιγραφίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την μητέρα της Bianca Middleton, η μικρή Anaya παρά το γεγονός πως δεν έχει καρπούς ή παλάμες, δεν χρησιμοποιεί προσθετικά ή τεχνητά μέλη. Αντίθετα, στερεώνει το μολύβι μεταξύ των άκρων της προσπαθώντας να πετύχει την κατάλληλη γωνία για να μπορέσει να γράψει στο χαρτί.

«Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν λένε ότι είναι εξωπραγματική και πιο ώριμη από την ηλικία της λόγω του τρόπου που μιλάει, αλλά και σε ότι κάνει», ομολογεί η μητέρα της και προσθέτει με περηφάνια: «Δένει τα κορδόνια της, ντύνεται μόνη της και δεν έχει ανάγκη καμία βοήθεια σε τίποτα».

Αυτό το επτάχρονο κορίτσι γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά μόλις κέρδισε βραβείο σε εθνικό διαγωνισμό καλλιγραφίας Facebook Twitter

«Ήταν η πρώτη φορά που είχα ένα μαθητή σαν αυτή, αλλά με εξέπληξε το γεγονός πως μπορεί να κάνει τα πάντα μόνη της, να κόψει χαρτιά με το ψαλίδι, να κολλήσει, να γράψει» λέει η δασκάλα της Anaya, Joan Stalnaker.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντινούπολη: «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

Διεθνή / «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πιθανούς συμβιβασμούς και να τους συζητήσουμε» είπε ο Βλαντιμίρ Μεντίνσκι - Ο Ζελένσκι κατηγόρησε τους Ρώσους για ασέβεια
LIFO NEWSROOM
Ο Ζελένσκι στέλνει τον υπουργό Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη – Κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν θέλει ειρήνη

Διεθνή / Ο Ζελένσκι στέλνει τον υπουργό Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη – Κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν θέλει ειρήνη

Οι συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη ξεκινούν σε κλίμα δυσπιστίας και χαμηλών προσδοκιών, με τις πραγματικές εξελίξεις να εξαρτώνται από την πολιτική βούληση των δύο προέδρων που παραμένουν εκτός τραπεζιού: του Πούτιν και του Τραμπ
LIFO NEWSROOM