Μόνο ο Τραμπ υποψήφιος - Αποσύρεται και ο Κέισικ

Μόνο ο Τραμπ υποψήφιος - Αποσύρεται και ο Κέισικ Facebook Twitter
5

Ο Τζον Κέισικ ανέστειλε την εκστρατεία του για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, μεταδίδουν το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News και η ηλεκτρονική εφημερίδα Politico. Aυτό σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ο μοναδικός υποψήφιος.


Ο 63χρονος Κέισικ, κυβερνήτης του Οχάιο και πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, δεσμευόταν μόλις μία ημέρα νωρίτερα πως θα συνέχιζε την προσπάθεια, παρά το ότι ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ εγκατέλειψε την κούρσα μετά τις κακές επιδόσεις του στις προκριματικές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ιντιάνα.


Σύμφωνα με το NBC, μια πηγή στην εκστρατεία του Κέισικ ανέφερε πως ο κυβερνήτης αποφάσισε να αναστείλει την εκστρατεία του. Εκπρόσωποι της εκστρατείας δεν απάντησαν όταν το Reuters τους ζήτησε να σχολιάσουν το δημοσίευμα.


Ο Κέισικ –ο οποίος μπόρεσε να κερδίσει μόνο στην πολιτεία του κατά τη διάρκεια της κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων– ακύρωσε μια εμφάνιση στα ΜΜΕ που επρόκειτο να κάνει αργότερα σήμερα στη Βιρτζίνια και ανακοίνωσε πως θα κάνει μια δήλωση στις 17:00 ώρα ανατολικής ακτής (24:00 ώρα Ελλάδας) στο Κολόμπους του Οχάιο, σύμφωνα με την εκστρατεία του.


Η αποφασιστική νίκη του Τραμπ στις προκριματικές στην Ιντιάνα ανάγκασε τον Κρουζ να αναστείλει την εκστρατεία του και ώθησε πολλούς πολιτικούς παρατηρητές στις ΗΠΑ να υποθέσουν ότι ο Κέισικ, που ακολουθούσε σε μεγάλη απόσταση στην τρίτη θέση, θα έπραττε το ίδιο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν είναι ο καλύτερο, απλά αυτός που λαΐκισε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε οι μετριοπαθείς υποψήφιοι ποτέ δεν πήγαν καλά τα τελευταία 8 χρόνια στις προκριματικές των ρεπουμπλικανών.