Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Δίχρονο παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του ενώ εκείνη οδηγούσε

ΗΠΑ: Δίχρονο παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του ενώ εκείνη οδηγούσε Facebook Twitter
1

Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο πυροβολημένη από τον μόλις 2 ετών γιό της, ενώ εκείνη οδηγούσε.  Η 26χρονη Patrice Price, βρισκόταν στο τιμόνι έχοντας στο πίσω κάθισμα το όπλο του φύλακα φίλου της, το οποίο έπιασε στα χέρια του το παιδί και πάτησε τη σκανδάλη.

Ο σερίφη της Κομητείας στη δήλωση του είπε ότι η μητέρα βρέθηκε νεκρή στην εθνική οδό 175, στο Μιλγουόκι. Τόνισε ότι "οι αρχικές μαρτυρίες δείχνουν ότι το  παιδί που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου πήρε το όπλο και πυροβόλησε». Πρόσθεσε ότι  η έρευνα για το θάνατο είναι σε εξέλιξη.

ΗΠΑ: Δίχρονο παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του ενώ εκείνη οδηγούσε Facebook Twitter

Το περιστατικό αυτό έρχεται σχεδόν δυο μήνες αφότου μια μητέρα δέχτηκε πυροβολισμό ενώ οδηγούσε,  από τον 4χρονο γιό της που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Στην περίπτωση αυτή η μητέρα, λάτρης των όπλων, επέζησε και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να της χρεώσουν κατηγορίες.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Αναδιατυπώνω την είδηση εις το ορθό:"Δίχρονο παιδάκι είδε τη μητέρα του να πυροβολεί απ' το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και να σκοτώνει τον εαυτό της ενώ εκείνη οδηγούσε".Ελπίζω να συμφωνούμε όλοι στ' αυτονόητα:- κανένα παιδάκι 2 ετών ΔΕΝ ΕΧΕΙ την ευθύνη των πράξεών του!- ένας γονιός που αφήνει ένα γεμάτο όπλο στη διακριτική ευχέρεια του 2χρονου παιδιού του (αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να σκοτωθεί πρώτα πρώτα το ίδιο το παιδί!!!) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!- μια (θεωρητικά πολυεπίπεδη) "υπερδύναμη" που όχι απλώς ανέχεται αλλά ενθαρύνει με τη νομοθεσία της τέτοια περιστατικά λόγω τεράστιων οικονομικών συμφερόντων είναι άξια της μοίρας της.Αυτά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!