Τέξας: Δασκάλα συνελήφθη μετά την επίθεση σε μαθητή

Τέξας: Δασκάλα συνελήφθη μετά την επίθεση σε μαθητή Facebook Twitter
2

Δασκάλα από το Τέξας συνελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση ενός σοκαριστικού βίντεο που την δείχνει να χτυπάει μαθητή και να κάνει γκριμάτσες αποδοκιμασίες εις βάρος του. Πρόκειται για την 63χρονη Mary A. Hastings, η οποία εκτός από το ξύλο και την ειρωνεία, αποκάλεσε και «ηλίθιο» τον μαθητή της.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί οι λόγοι της ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς της δασκάλας, ωστόσο συνάδελφοι της δήλωσαν ότι "έπεσαν από τα σύννεφα», καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παρουσιάσει παρόμοια συμπεριφορά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM