Η Αυστραλία ετοίμασε ταινία για να τρομάξει τους μετανάστες (video)

Η Αυστραλία ετοίμασε ταινία για να τρομάξει τους μετανάστες (video) Facebook Twitter
12

Η Αυστραλία που ακολουθεί αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, έφτιαξε μια ταινία με στόχο να τρομάξει τους μετανάστες, ώστε να μείνουν μακριά από τη χώρα.

Το τμήμα Μετανάστευσης της Αυστραλίας ανέθεσε σε εταιρεία το γύρισμα ενός φίλμ το οποίο δείχνει  τις δυσκολίες των Αφγανών που προσπαθούν να φτάσουν στην Αυστραλία. Η ταινία έχει ως στόχο να αποτρέψει πιθανούς μετανάστες, δείχνοντάς τους τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η ταινία, που ονομάζεται "Ταξίδι» γυρίστηκε στο Αφγανιστάν, τη Μαλαισία και την Ινδονησία. Οι αφγανοί αιτούντες άσυλο εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν λαθρέμπορούς, επικίνδυνα νερά και απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, ενώ προσπαθούν να φτάσουν στην ήπειρο.

Η τηλεοπτική ταινία, που στοίχισε 6 εκατ. δολάρια,  παρουσιάστηκε στο Αφγανιστάν για πρώτη φορά την Παρασκευή. Θα εμφανιστεί σε διάφορες χώρες στην γλώσσα κάθε χώρας.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM