Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο τρίτος τρομοκράτης Ναζίμ Λαχράουι

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο τρίτος τρομοκράτης Ναζίμ Λαχράουι Facebook Twitter
0

Πριν από λίγη ώρα οι βελγικές αρχές συνέλαβαν και τον τρίτο από τους δράστες των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Ναζίμ Λαχράουι (Najim Laachraoui), όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα DH.

Ο Λαχράουι φέρεται να συνελήφθη στη συνοικία του Άντερλεχτ. Πρόκειται για τον άντρα για τον οποίο υπήρξε ανθρωποκυνηγητό για το «χτύπημα» στο αεροδρόμιο.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λαχράουι είναι 24ετών και κατάγεται από τη Συριά. Μάλιστα, φέρεται να έφυγε από τη χώρα του τον Φεβρουάριο του 2013 και να ταξίδεψε χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ως την Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο μαζί με τον συλληφθέντα Σάλαχ Αμπντεσλάμ.

Το DNA του Λαχράουι βρέθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Προς το παρόν, αν και η είδηση μεταδίδεται από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία και δίκτυα όπως το Reuters και το BBC, οι βελγικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν τη σύλληψη του.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM